Quantcast

Atgailavusiam ir atsiprašiusiam šiukšlintojui – įspėjimas

Nustačius „Švyturio“ soduose, Raganių 4-ojoje gatvėje, padangas neteisėtai palikusio vyro tapatybę, jam surašytas administracinis teisės pažeidimo protokolas.

Dienraštis neseniai aprašė šiukšlintojų darbelius, kuriuos pavyko užfiksuoti sodų bendrijoje įrengta vaizdo stebėjimo kamera.

Štai žmonių surinktame archyve dar spalio 23-ąją apie 17 val. matyti, kaip iš didelio automobilio išlipęs vyriškis šalia komunalinių atliekų konteinerių pameta panaudotas padangas.

Lygiai taip be jokių skrupulų praėjusį sekmadienį nepažįstamieji atsikratė baldais, buitine technika, kuriuos atgabenti prireikė viso furgono. Tądien į Raganių 4-ąją gatvę važiuota net du kartus: apie 12 val. ir dar sykį po valandos.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Sauliaus Valiulio, padangas sodų teritorijoje nušveitęs vyras identifikuotas, jis gavo kvietimą atvykti į Viešosios tvarkos skyrių.

Vyras pripažino pasielgęs netinkamai, atsiprašė, žadėjo daugiau neprasižengti.

„Žmogus atgailavo, atsiprašė, tikino, kad gavo pamoką visam gyvenimui. Kadangi prasižengė pirmą kartą, jam paskirta švelniausia administracinė nuobauda – įspėjimas“, – informavo S. Valiulis.

Dėl išmestų baldų tyrimas tęsiamas. Vaizdo stebėjimo kamera užfiksuoti mikroautobuso, iš kurio skriejo įvairūs rakandai, numeriai, todėl tikimasi, kad netrukus pavyks nustatyti ir kitą aplinką teršusį vairuotoją.

Šiais metais pagal gautus piliečių pranešimus ir kontrolierių patikrinimų metu nustatyti 73 pažeidimai, susiję su netinkamu atliekų tvarkymu. Atsakingiems asmenims taikytos administracinio poveikio priemonės. Specialistai ragina nebūti abejingais ir pranešti apie pažeidėjus e. paštu viesojitvarka@klaipeda.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

brainwashed

brainwashed portretas
nu kas čia per nuolaidžiavimas!!!! Kalei tokiam 1000eur + likvidavimo išlaidos, per medijas paleidai žinią ir kiti rūnkeliai bijos. O dabar kokia nauda?

Tika

Tika portretas
būtinai bauda turi būti ir labai didelė, nes tokie atgailavimai ar minimali bauda tikrai jų nestabdo. Todėl ti nėra tvarkos pas mumis, nes niekas nebijo, paverks ir gaus minimalią baudą 30 eurų, o už išvežimą bus gavęs kokius 300.

Stebina ponas Valiulis

Stebina ponas Valiulis portretas
Bauda, finansinė, būtinai turėjo būti skiriama. Nerašoma ir aš šiukšles susirinko...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių