Quantcast

Aistros paieškos neringiškiui atsiėjo tūkstantį eurų

Meilės paieškos 36 metų Neringos gyventojui itin brangiai kainavo. Po pasimatymo su internete susipažinta gražuole vyras neteko tūkstančio eurų.

Vienišą šeštadienio vakarą neringiškis leido internete. Susipažinęs su mergina ir užsimezgus pokalbiui, vyras priėmė dailiosios lyties atstovės kvietimą apsilankyti svečiuose.

Tikėdamasis gerai praleisti laiką, vyras atskuodė į uostamiestį ir pasibeldė į nurodytu adresu esančio buto duris.

Paryžiaus Komunos gatvėje esančių namų duris atvėrė aukšta juodaplaukė. Liekno kūno sudėjimo dama pakvietė kavalierių į vidų. Svečiui padarė įspūdį namų šeimininkės išvaizda – jauna moteris buvo išvaizdi, dėvėjo gėlėtą suknelę.

Kiek toli vystėsi ką tik užsimezgę santykiai nėra žinoma, tačiau aišku bent tiek, kad šampano purslų tą vakarą būta.

Neringiškio viešnagė jaunosios damos namuose tęsėsi iki sekmadienio 5 val. ryto. Tačiau tik užvėręs ponios duris, vyras susivokė, kad jo kišenėse kai ko trūksta.

Džentelmenas buvo nusprendęs pas damą tuščiomis neiti. Piniginėje jis esą turėjo tūkstantį eurų. Įdomu tai, kad po viešnagės piniginėje atsirado keturios kupiūros po 50 eurų. Tačiau panašu, kad tai tebuvo primityviai spausdintuvu atspausdintos kupiūros.

Įtarimų sukėlę pinigai paimti ekspertizei. O pats kavalierius parašė pareiškimą policijai, kad meilės nuotykis jam per brangiai kainavo.


Šiame straipsnyje: vagystėmeilėapgaulėpažintis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių