Quantcast

Žiūrovų kraują kaitino „Blade fights“ turnyras

Prieš prasidedant mišrių kovos menų mylėtojų turnyrui „Blade fights“, sporto aistruoliai ir garbingi svečiai žengė raudonuoju kilimu.

Žiūrovai prie televizorių ekranų stebėjo ne tik profesionalias kovas, bet ir įspūdingą šou. 

Susirinkusieji buvo stebinami įvairiais scenos menų žanrais, viena jų – akrobatika. Kovotojus į ringą lydėjo gyva muzika, atliekama „Elitaz“ muzikos grupės, vadovaujamos talentingojo bosinės gitaros virtuozo Juliaus Valančiausko. Muzikiniais pasirodymais džiugino šiųmetinis „Lietuvos balso“ nugalėtojas iš Nigerijos – muzikos atlikėjas Anyanya.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Kaip ir pirmajame turnyre, vykusiame Kauno „Žalgirio“ arenoje, renginį vedė pasaulinio garso žvaigždė Aidanas Poweris, varžybas komentavo Ronaldas McIntoshas, turintis solidžią patirtį BBC, ITV, Channel 4, BT Sport ir kituose kanaluose.

„Blade fights“ turnyre šiandien kovėsi ir trys lietuviai, vienas jų – klaipėdietis Martynas Dainius. Jis Super kovoje iki 66 kg svorio kategorijoje kovėsi su svečiu iš Prancūzijos – Walteriu Christopheriu Thierry’iu. Šiedu varžovai ringe pirmą kartą kovojo mažomis MMA pirštinėmis.

Kaunietis Deividas Danyla kovojo kartu su portugalu Migueliu Angelo Trindade Temporario. Tai – Super kova „Muay Thai“ stiliumi mažomis pirštinėmis, svorio kategorija – iki 66 kg.

Paskutinėje kovoje pirmojo turnyro nugalėtojas Žygimantas Ramaška MMA svorio kategorijoje iki 70 kg Super susikovė su Samueliu Blasco (Kamerūnas/Ispanija).

Vytauto Liaudanskio nuotr.

MMA kovų ringe žiūrovų azartą taip pat kurstė Aristonas Barbosa de Franca (Brazilija), kuris kausis su Agshinu Alimu Oglu Babajevu (Azerbaidžanas).

Guilherme Cadena Martins (Brazilija) atrankinėje iki 77 kg svorio kategorijos MMA kovoje su Joeliu Rodrigo Avalo Santos (Brazilija) kovėsi dėl galimybės patekti į „Blade Fights MMA–77 kg Grand Prix“.


Šiame straipsnyje: Blade Fightskovotojaikovos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas iš sales

Klausimas iš sales portretas
Kur maslopoevas ? Per silpnas?

net Laisves partyja

net Laisves partyja  portretas
renkasi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių