Quantcast

„Žingsniai Klaipėdai“ – skirti šimtmečiui

  • Teksto dydis:

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras jau trejus metus iš eilės organizavo pėsčiųjų žygį Klaipėdos miesto vaikams ir jaunimui. Šiais metais žygis skirtas Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-osioms metinėms paminėti.

Savaitgalį vykusiame žygyje užsiregistravo 1 667 dalyvių – nuo dvimečio iki 17-mečio. Iš viso – 74 Klaipėdos miesto vaikų ir mokinių komandos kartu su savo mokytojais.

Taip pat prisijungė ir gausus būrys savanorių iš Klaipėdos Vytauto Didžiojo gimnazijos ir studijų praktiką atliekantys Klaipėdos valstybinės kolegijos studentai.

Dalyviai žygyje galėjo pasirinkti vieną iš dviejų žygio trasų: geltonoji trasa – 2,5 km, raudonoji trasa – 4 km.

Džiugu, kad ilgiausią trasą rinkosi ir patys mažiausi lopšelių-darželių ugdytiniai.

Kad žygiuoti būtų dar įdomiau, trasose veikė šeši Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubų „Draugystė“, „Liepsnelė“, „Saulutė“, „Švyturys“, „Želmenėlis“ ir „Žuvėdra“ punktai.

Kiekviename sustojimo punkte žygeiviai žemėlapių lapuose rinko antspaudus už nueitus kilometrus ir įveikė parengtas nuotaikingas užduotis.

Finišo vietoje dalyvių laukė Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro atminimo dovanos.

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Liepsnelė“ skyriaus vedėja Dovilė Uogintienė



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriau linksmą

Geriau linksmą portretas
didelę šventę vaikams padarykit. Su geru koncertu, su vaišėm, su šokiais ir žaidimais...Toks įspūdis kad Klaipėdoje sugebama tik bėgti, žygiuoti (vaikščioti) dėl kažko ar kažkam ,,remti". Bėgimu ar vaikščiojimu ( dar gulėjimo ar šokinėjimo trūksta :D) Lyg kokiem nieko daugiau nesugebantiem dbilam (atsiprašau tikrų tokių ligonių) Iš kur čia pas mus atėjo šitas pagerbimo ar pažymėjimo būdas? Fiziniu, nieko neduodančiu veiksmu?O vaikam kuo toks žygiavimas įsimintinas? Vienintelis pliusas - linksmas pabuvimas kartu. Ką jis turi bendro su didele data ar istorija? Varginimu ir užduočių vykdymu?Gal jiems buvo dėl to džiugu ir norėjosi šūkaut ,,Tegyvuoja Klaipėda - Lietuvos dalis'? NEMANAU. P.S.Tuose ,,sustojimo punktuose"galėjo vaikams už dyką bent saldainių su limonadu duoti..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių