Quantcast

Visą dieną miške klaidžiojusius grybautojus padėjo surasti atostogaujantis pareigūnas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policininkai iki gilios antradienio nakties miške netoli Endriejavo ieškojo dviejų senyvų grybautojų.

Pirmadienį vakare, apie 20.30 val., Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnams pranešta, kad Endriejavo apylinkėse pasiklydo ir kelio iš miško neberanda du pagyvenę grybautojai.

Šių rusakalbių pasiklydėlių ieškoti išskubėjo du pareigūnų ekipažai.

Su 87  ir 81 metų vyrais nuolat bendrauta telefonu. Tamsa jau buvo apgaubusi mišką. Abu senoliai buvo labai pavargę, nes po mišką klaidžiojo nuo 11 val. ryto. Todėl ieškoti grybautojų buvo nelengva.

Pareigūnai apžiūrėjo didžiulius miško plotus. Surasti senjorus pavyko tik padedant itin gerai vietovę pažįstantiems medžiotojams. Tarp jų buvo ir atostogaujantis Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Licencijavimo skyriaus specialistas Remigijus Matijošaitis.

Pasiklydusius grybautojus iš miško pavyko išvesti tik 2 val nakties. Jie džiaugėsi, kad išgąstį sukėlusio nuotykio metu neprarado surinktų grybų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėda

Klaipėda portretas
Lai susimoka seni pirdžiai už tokias pramogas.gerai ka dar koks priepuolis neištiko,vo dar ir malūnsparnio būtų prireikę.

As

As portretas
O jei reiktu sumoket uz tokiu ziopliu suradima, gal tada geriau turgujgrybus pirkti? Tokiam amziuje tursena i miska kurio matomai ir nezino...o paskui iesko du ekipazai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių