Quantcast

Viešoji uostamiesčio pirtis turi naują vadovą

Nuo šiandien darbą pradeda naujasis viešosios uostamiesčio pirties direktorius Andrius Vaitkus. Konkurse, kuriame šio posto siekė net keturiolika kandidatų, jam pavyko įveikti visus konkurentus. Pirties paslaugas Trilapio gatvėje teikiančios bendrovės „Vildmina“ vienintelis akcininkas yra Klaipėdos miesto savivaldybė.

Metų pradžioje, kai dabartinis Klaipėdos pirties direktorius Algimantas Strikaitis, įpusėjus kadencijai, nusprendė trauktis iš posto dėl asmeninių priežasčių, šioms pareigoms buvo paskelbtas naujas konkursas.

Pirčiai vadovauti siekė net 14 pretendentų. Savo jėgas konkurse išbandė ir 49-erių A.Vaitkus, iki tol privačiame sektoriuje ėjęs vadovaujamas pareigas.

„Konkursą laimėjo A.Vaitkus, pretendentus įmonės valdyba vertino pagal kompetencijas. Valdybos narių nuomone, būtent A.Vaitkus buvo tinkamiausias pretendentas eiti šias pareigas“, – patvirtino Klaipėdos savivaldybės Finansų skyriaus vedėja ir bendrovės „Vildmina“ valdybos pirmininkė Kristina Petraitienė.

Šiandien yra pirmoji A.Vaitkaus darbo diena pirties direktoriaus poste, tačiau jau pirmadienį jis susipažino su darbuotojais, apsižvalgė naujoje darbo vietoje.

„Pirtis Trilapio gatvėje – garsi mieste, ji tokia neoficiali klaipėdiečių pirtininkų meka. Todėl mano noras ir buvo prisidėti prie jos išsaugojimo, kad ji liktų miestiečiams. Pats esu pirtininkas, naudojuosi šia paslauga. Pirmadienį jau apsidairiau naujoje darbo vietoje. Visi žinome, kokia dabar situacija, yra nemažai problemų. Viena aišku – pokyčių reikia, darbo tikrai yra daug“, – pabrėžė naujasis pirties vadovas.

Pirties direktorius šioms pareigoms renkamas penkerių metų kadencijai.

Pernai lapkritį, kai buvo paskelbtas antrasis karantinas, porą savaičių pirtis nedirbo, tačiau paskui buvo išleisti nauji Vyriausybės potvarkiai ir viešosioms pirtims leista priimti klientus.

Klaipėdos pirtis veikia keturias dienas per savaitę.

Na, o apie A.Vaitkų dienraštis „Klaipėda“ rašė 2014 m., kai jis su žmona susilaukė trynukų. Tai nėra labai dažnas atvejis. Dukra ir du sūnūs šiemet jau baigs pirmą klasę.

„Vaikai auga labai greitai, tas džiaugsmas nepraėjo. Jie jau pirmokai, turime naujų iššūkių, kurie nesibaigia nuo jų gimimo dienos, bet gyvename linksmai“, – tvirtino A.Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To jis

To jis portretas
Kada naują aikštelę padarysi?

jis

jis portretas
Tegul naujas vadovas pirtininkams duoda velnių už netinkamai statomus automobilius pravažiuojamoje dalyje prie cerkvės.

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolys.... As ir galvojau kur prapuolei...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių