Quantcast

Vėl ieško naktinių vežėjų

Uostamiestyje vėl ieškoma vežėjų, kurie norėtų šiltojo sezono metu aptarnauti naktinį maršrutą. Pirmojo konkurso metu pasiūlymų nebuvo sulaukta. Šį kartą dalyviams keliami mažesni reikalavimai.

Uostamiestyje vėl ieškoma vežėjų, kurie norėtų šiltojo sezono metu aptarnauti naktinį maršrutą. Pirmojo konkurso metu pasiūlymų nebuvo sulaukta. Šį kartą dalyviams keliami mažesni reikalavimai.

Pasiūlymų iš vežėjų, kurie norėtų aptarnauti naktinį maršrutą "Liepojos" stotelė – "Jūrininkų" stotelė, laukiama iki rugsėjo 23 d.

Planuojama, kad konkurso nugalėtojas paslaugas turėtų teikti nuo kitų metų gegužės 1 d. Šis maršrutas gyvuotų iki rugsėjo 1-osios.

Naktiniai autobusai miesto gatvėmis riedėtų penktadieniais ir šeštadieniais kas valandą. Darbą jie pradėtų vidurnaktį, o baigtų 5 val.

Sutartis su nugalėtoju būtų pasirašoma penkeriems metams.

Kadangi pirmojo konkurso metu nesulaukta nė vieno pasiūlymo, dar šią vasarą naktinio maršruto įdiegti nepavyko.

Pasak viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktoriaus pavaduotojo Andriaus Samuilovo, šį kartą reikalavimai bus ne tokie griežti.

"Dalyvauti konkurse gali vežėjai, kurie turi senesnes mašinas. Pirmojo metu buvo reikalaujama ne senesnių nei šešerių, dabar – dešimties metų senumo transporto priemonių. Gali būti, kad tai turėjo įtakos, kad nesulaukėme pasiūlymų. Tikslesnės priežastys neaiškios", – kalbėjo A.Samuilovas.

Naktiniai maršrutai būtų aptarnaujami mažos talpos – iki 20 vietų, neskaitant vairuotojo, autobusiukais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipedietė

Klaipedietė portretas
Gal KKT vadovui atsakingi miesto klerkai padėtu surasti, nejaugi nenujaučiama kas darosi su visomis naujovėmis, jas reikia norėti įgyvendinti. Bet kiek matoma iš KKT veiklos viskas atvirkščiai ir tik ne gyventojų gerovei.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
O man tai priezastys visiskai aiskios. Manau ,kad ir jiems jos aiskios.Pries metus irgi buvo viskas labai aisku.Sokdinat visa miesta pagal savo perestroika,atseit viskas gerai.Negerai,tikrai negerai.Viskas yra akylai stebima ir fiksuojama.Tikiuosi nemanote ,kad tie 100 zmoniu is kuriu jus atemete darba ,jus pamirso? Nepamirso,tikrai kad nepamirso ir ju seimos nepamirso.O ir iki rinkimu tas 554 paras irgi dar reikia issilaikyti.Juk visko nupirkti tikrai neimanoma.

vvv

vvv portretas
Va duoda ka nieks nebeduoda vokeliu, praskridot. Taip buna kai karve uztrunka. Kur tie paliko kurie dave pradzioi raga pakabino.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių