Quantcast

A. Vaitkus: susivienykime ir apginkime savo vertybes kovo 19 dieną

  • Teksto dydis:

Pirmiausia tariu nuoširdų AČIŪ visiems, kurie pirmajame rinkimų ture Klaipėdoje balsavo už mane, „Ištikimi Klaipėdai“ komandą, padėjo mums iškovoti 8 vietas miesto Taryboje ir išrinko kitus miesto politikus. Šioje miesto Taryboje bus daug naujų veidų. Mums kartu teks valdyti miestą artimiausius ketverius metus. Tai reiškia permainas.

Pripažinkime tiesą: daugiau nei dešimtmetį niekas deramai nesirūpino Klaipėda. Nemynė Seimo, ministerijų slenksčių siūlydami miestui naudingus sprendimus, neturėjo noro ar išmanymo miestiečiams suteikti kokybiškas paslaugas.

Turime unikalų, bet apšiurusį senamiestį, į kurį neįmanoma nei patogiai įvažiuoti, nei praeiti. Turime atnaujintą Rumpiškės kvartalą su skęstančiais kiemais, nes nesutvarkyta lietaus surinkimo kanalizacija. Valandų valandas praleidžiame automobilių kamščiuose dėl nesureguliuoto eismo, panaikintų žaliųjų rodyklių, o daugiabučių gyventojams savo kiemuose nėra kur pastatyti automobilio. Žiemą slidinėjame užpustytose gatvėse, nes savivaldybė nesugeba laiku nupirkti valymo paslaugų. Tai prasto, neatsakingo, neprofesionalaus miesto valdymo klaidos, kurias taisysime nedelsiant.

Rinkimų kovoje oponentų buvome įvairiai pravardžiuojami, drabstomi purvais. Bet tai tik pigūs politikierių ir jų pagalbininkų triukai. Neišsižadu nė vieno pažado, kurie surašyti mūsų komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ programoje. Kas pasakyta – turi būti ir bus padaryta. Aš kandidatuoju į mero postą ir laikausi garbės kodekso, kurį išmokau per 30 metų, kai teko vadovauti dideliems kolektyvams, atstovauti Lietuvai tarptautiniu lygmeniu. Versle pasakytas žodis netgi svarbesnis už parašą ant sutarties. Galbūt tiems, kas keičia politines partijas kaip kojines, jų pažadai išgaruoja pakeitus vieną valdžios kėdę į minkštesnę. Bet tai ne apie mane ir „Ištikimus Klaipėdai“.

Konservatoriai lyg ir turėtų išsiskirti iš kitų politinių jėgų savo vertybėmis. Bet man nesuprantama, kaip konservatorius A. Petrošius galėjo Seime balsuoti už narkotikų legalizavimą, būti vienu iš aktyviausių partnerystės įstatymo gynėjų. Ar to tikrai reikia mūsų vaikams, Klaipėdai, Lietuvai? Gal jis nežino, kad beveik visose Klaipėdos mokyklose yra rasta sunkiųjų narkotikų pėdsakų. Kas pasirūpins tradicinėmis šeimomis?

Jeigu pasidairysime plačiau, Kaune, Šiauliuose, Druskininkuose daugelį metų miestams vadovauja vis tie patys nepartiniai, didelę vadybinę patirtį turintys merai. Skirtingai nei Klaipėda, šie miestai klesti, tvarkosi ir gražėja sparčiau. Kaip rodo geroji patirtis, miesto vadovas turi būti lyg nesustojantis variklis. Idėjų kūrėjas ir jų pagrindinis įgyvendintojas, mokantis suvienyti kolektyvą ir pasiekti iškeltus tikslus.

Visą rinkimų kampaniją sakiau ir dar kartą pakartosiu: asmeniškai aš ir mūsų nepartinis komitetas esame atviri visoms politinėms ir nepolitinėms jėgoms, pasiruošusioms dirbti Klaipėdai. Mus visus išrinko klaipėdiečiai. Ir, jei jie pasitikėjo, kelio atgal nėra – turėsime dirbti kartu. Bendrai nuspręsti, kas naudinga Klaipėdai ir jos žmonėms.

Šį sekmadienį, kovo 19-ąją, vyks antrasis merų rinkimų turas. Ir kokie bebūtų rinkimų rezultatai, tai bet kuriuo atveju bus sėkmės diena Klaipėdai, nes į politinę areną jau atėjo ir ateitį kurs nauja komanda. Liko vienintelis klausimas: kas bus miesto lyderis, kuris ves šią komandą ir dirbs vardan klaipėdiečių gerovės. Nuspręsti galite tik Jūs. Kviečiu balsuoti už greitas permainas.

Pagarbiai, Arvydas Vaitkus

Politinė reklama bus apmokėta iš Politinio komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ PK sąskaitos. Užs. 1850159.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas akliems

Pastebėjimas akliems portretas
Vieni rasite kad Vaitkus susikomprovitaves, atstovauja oligarchija.... Pabandykite dabar tai pritaikyti pedopartija su visais piš, armonaite, seneliais, anūkais, šurajevais....tai yra 100 kartų didesnė tragedija Lietuvos ir Klaipėdos ateičiai nei tie iškrypimai....

kas tas PAŽADUKAS?

kas tas PAŽADUKAS? portretas
Mindysiu ministerijų slenksčius,suteiksiu miestiečiams kokybiškas paslaugas,turesime neapšiurusį senamiestį į kurį visi galėsim važiuoti,Rumpiškės rajonas daugiau neskęs,nes aš sustabdysiu lietų,Klaipėdos miestas bus vienintelis pasaulyje be kamsčių,visiems daugiabučių gyventojams įrengsiu stovėjimo aikšteles,žiemą daugiau nepustys mieste. Neišsižadu nė vieno pažado, kurie surašyti mūsų komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ programoje. Kas pasakyta – turi būti ir bus padaryta.Dar pastatysiu tiltą į Smiltynę...

Studentas

Studentas portretas
Mes jau atsikandome konservatos LGBT, todėl balsuojam už Vaitkų.
VISI KOMENTARAI 111

Galerijos

Daugiau straipsnių