Quantcast

Vairuotojams – nepatogumai dėl lenktynių Palangoje

Beveik savaitei paralyžiuojančios kelius prie Palangos ilgų nuotolių automobilių sporto žiedinės lenktynės dar joms neprasidėjus ėmė kelti nepasitenkinimą.

"Varžybos vyks tik savaitgalį, o jau trečiadienį ryte daugybė žmonių, kiekvieną rytą išvažiuojančių iš Palangos, grūdosi Kretingos plente vien todėl, kad kažkas nepasivargino pranešti gyventojams ir pastatyti įspėjamuosius kelio ženklus. Kaip ir kiekvieną rytą, iš Sodų gatvės sukome į Kretingos plentą, kad privažiuotume "plytą". Kodėl nebuvo galima apie tai pranešti iš anksto ar bent pastatyti įspėjamųjų kelio ženklų? Ir taip kasmet!" – piktinosi kasdien į Klaipėdą važinėjantis dirbti palangiškis.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas atviravo, kad nepasitenkinimo dėl eismo trikdžių iš palangiškių, kretingiškių, klaipėdiečių ir ypač Palangoje poilsiaujančių žmonių sulaukia kasmet.

Labai nepatenkinti, pasak pareigūno, arčiausiai kurorto įsikūrusios Vydmantų gyvenvietės žmonės. Jie beveik visą savaitę būna atkirsti nuo pagrindinio susisiekimo kelio.

Policininkai tikino, kad keliuose, vedančiuose į Palangą, įspėjamieji kelio ženklai buvo įrengti. Kodėl nepasirūpinta apie staigius eismo pokyčius informuoti palangiškius, patarta klausti Lietuvos automobilių kelių direkcijos darbuotojus.

Direkcijos Tarptautinių ir viešųjų ryšių skyriaus vadybininkas Evaldas Tamariūnas patikino, kad į šią informaciją bus atsižvelgta. Ketinama bendrovės "Kelių priežiūra" atstovus paprašyti pastatyti papildomus informacinius ženklus.


Šiame straipsnyje: lentynėseismo ribojimasAURUM 1006 km lenktynėsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAS

VYTAS portretas
REIKIA TAS 'FYFINES' LENKTYNES UŽDRAUST ARBA IŠKELT KITUR IR KITU LAIKU. SU EKOLOGIJA,KURORTU, ŽMONIŲ SVEIKATA IR GEROVE NESUDERINAMA. PANAŠIAI KAIP DVIRAČIŲ LENKTYNĖS VILNIAUS CENTRE -TOTALI NESĄMONĖ ...

Vyskas OK

Vyskas OK portretas
Ko tie sodiečiai/kaimiečiai nepatenkinti. Juk toks totalinis renginys vyko, tokia šventė, Kiek gražių mašinų dar gražesnių merginų prie jų trynėsi. Fantastika aš tiesiog laimės šoke. Juk apie mus parašė spauda, parodė TV. Susitikimai su kolegomis kiek įkvėpimo ateičiai suteikė.Ir šiame laikotarpyje buvo pagalba vietiniam verslui- prie trasos ne viena kašė braškių buvo parduota. Reika džiaugtis kad šiuo metu dar kažkas vyksta o tiems vis negerai,

Leonas

Leonas portretas
Nesamone, uzdaryti magistralini kelia. Pacios lenktynes tik saves parodymui, o ne sporto propagavimui skirtos.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių