Quantcast

Vairuotojai prašo rauti krūmus: juose baigia prasmegti net kelio ženklas

Šilutės plente vairuotojai vargsta įsukdami į pagrindinį kelią, vaizdą vairuotojams uždengia krūmai, kurie nors ir buvo kažkada genėti, tačiau ir toliau želia taip, kad juose baigia prasmegti net kelio ženklas.

"Labai prašau išrauti krūmus su šaknimis, jie yra žaliojoje vejoje Šilutės plente, netoli "Orlen" degalinės. Krūmai auga ties posūkiu į Šilutės plento 119 numeriu pažymėtas įmones. Visų šių kompanijų darbuotojai ir klientai, kasdien važiuodami iš miesto pusės, turi pasukti į kairę iš Šilutės plento. Krūmai užima labai didelį plotą ir smarkiai riboja matomumą. Tam, kad pamatytum, ar nėra automobilių, būtina beveik įvažiuoti į priešpriešinio eismo važiuojamąją dalį", – skunde savivaldybei aiškino klaipėdiečiai.

Jei želdiniai trukdo matomumui, eismo saugumui, reikia tvarkyti.

Iš šalutinio kelio į pagrindinį norintis įsukti vairuotojas, turėtų praleisti atvažiuojančius Šilutės plentu iš Rimkų pusės arba išvažiuojančius iš degalinės automobilius.

"Todėl tikrai yra labai didelė rizika sukelti avariją. Šie krūmai buvo nupjauti ne kartą man prašant. Dabar jie vėl ataugo. Būkite geri, išraukite juos su šaknimis", – prašė miestietis.

Laikinai Miesto tvarkymo skyriui vadovaujanti Inga Kubilienė patikino, kad į tokio pobūdžio skundus reaguojama nedelsiant.

"Negali taip būti, kad krūmai ar medžiai ribotų matomumą gatvėje. Jokių problemų. Žmonės praneša apie kliūtis, turime rangovą, jam iš karto duodame pavedimą. Medžiai ar krūmai bus apgenėti per kelias dienas. Jei želdiniai trukdo matomumui, eismo saugumui, reikia tvarkyti", – patikino I.Kubilienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
pinigų akimirksniu atsiranda tik tokiems dalykams kaip paminklų kariams išvaduotojams nukėlimas ir antkapių išmontavimas. Tokiai ,,būtinybei" 18 000 neužplanuotų išlaidų yra smulkmena..:D)

Anonimas

Anonimas portretas
Matomai nebėra pinigu biudžete? Ziu ir estakadu sustos statyti?

Klp

Klp portretas
Išvažiavimas iš Turizmo mokyklos į Baltijos prospektą. Medžių kamienai apžėlę šakomis iki žemės. Išvažiavimas į judrią gatvę. Laiko klausimas kada įvyks nelaimė
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių