Quantcast

Vaikui akiniai, tėvams – automobilis

  • Teksto dydis:

Įsibėgėjus Klaipėdoje įsikūrusio prekybos centro „Banginis” 10-ojo gimtadienio proga organizuojamam žaidimui „10 metų kartu - 10 automobilių dovanų!”, sudalyvavusiųjų žaidime skaičius artėja prie 150 tūkst. – tai yra beveik tiek pat, kiek žmonių gyvena Klaipėdoje.

„Džiaugiamės dėl sentimentalių sutapimų ir tuo, koks šeimyniškas yra lojalus „Banginio“ lankytojas – visi trys šiuo metu jau padovanoti „Opel“ automobiliai iškeliavo į šeimas, kurios pirko prekes vaikams.“ –  sako Klaipėdos „Banginį” valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros departamento vadovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Lapkričio pradžioje paskelbta „Opel Corsa“ laimėtoja - klaipėdietė Zita Simanauskaitė,  jau važinėja „Banginio“ padovanotu „Opel Corsa“ automobiliu. Moteriai sėkmę atnešė spalio pabaigoje „Optikos Pasaulis“ parduotuvėje vaikui pirkti akiniai. Pirkėjos laimingoji anketa ištraukta vos už kelių dienų nuo anketos įmetimo į žaidimo urną, žinutė apie automobilio laimėjimą jai buvo labai netikėta. „Į „Banginį“ užsuku kiekvieną dieną grįždama iš darbo. Šį kartą pirkau vaikui akinius. Paprastai, tokiuose žaidimuose nedalyvauju, tačiau tą kartą nusprendžiau neskubėti ir užpildžiau anketą. Dar dabar sunku patikėti, kad būtent man taip pasisekė“, - dalinasi prisiminimais Z. Simanauskaitė.

Spalio mėnesį „Opel Corsa“ laimėjusi ir atsiėmusi Liucija Naglė – taip pat klaipėdietė, laimingą žaidimo anketą užpildė rugsėjo 1 dieną parduotuvėje „KIKA“ pirkusi vaiko gimtadienio dovaną – jūrų kiaulytę.  „Tai, kad pavyko laimėti automobilį - stebuklas. Tokio tipo žaidimuose dalyvauju labai retai, o net kai užpildau anketas, čekius dažniausiai išmetu. Šį kartą laimingą čekį nutariau išsaugoti ir įdėjau į knygą“, - pasakoja L. Naglė, nuolatinė „Banginio“ klientė.

Pati pirmoji „Opel Corsa“ laimėtoja - šilutiškė Ramutė Micavičienė, apie laimėjimą sužinojo švęsdama savo 46-ąjį gimtadienį. Žaidimo anketą užpildė apsipirkusi „Senukuose“, kuriuose įsigijo prekių vaiko kambario remontui. „Iki šiol sunku patikėti, kad būtent aš laimėjau šį prizą, nes man niekada nesisekė žaidimuose. Kai pasakiau dukroms, jos irgi nepatikėjo, sakė gal sukčiai skambina, tik nesakyk jokių bankų kodų ir kitų duomenų, o vyras juokėsi ir „protino“ mane, kad šiandien ne balandžio 1-oji“, - prisimena R. Micavičienė.

Moteris, pasitarusi su šeima,  pasinaudojo galimybe laimėtą „Opel Corsa“ automobilį pakeisti į kiek brangesnį - visureigį „Opel Mokka“. Ši galimybė suteikiama kiekvienam laimėtojui. Jam tereikia padengti laimėto automobilio „Opel Corsa“ ir pasirinkto kito „Opel“ markės automobilio vertės skirtumą.

„Banginio“ pirkėjai yra ypatingi tuo, kad jų gyvenamoji vieta bei pats gyvenimo būdas dažnai stipriai skiriasi – nuo ūkininkaujančių iki dirbančių ofise, gyvenančių rajonuose ar įsikūrusių Klaipėdos centre. Įvertindami skirtingus poreikius bei bendradarbiaudami su OPEL atstovais – suteikiame žaidimo laimėtojams galimybę pagrindinio prizo „Opel Corsa“ komplektaciją tobulinti pagal savo norus arba, esant poreikiui, net pasikeisti į kitą „Opel“ markės automobilį“ – tvirtina UAB „Baltic RED“ rinkodaros departamento vadovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

10-ies metų Klaipėdos „Banginio“ gimtadienio proga surengtame žaidime dalyvauti itin paprasta - apsipirkus bet kurioje Klaipėdos „Banginio“  parduotuvėje (išskyrus „Maxima Bazė  XXX“) už daugiau kaip 10 eurų reikia tik užpildyti kasoje gautą anketą ir įmesti į specialią urną. Didysis „Banginio“ gimtadienio žaidimas truks iki 2019 m. gegužės pabaigos. Pirkėjams iš viso bus padovanota net 10 naujutėlaičių „Opel Corsa“ automobilių. Žaidimą prižiūri ir laimėtojus burtų keliu nustato audito bendrovė „Grand Thorton Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Philip Morgan

Philip Morgan portretas
Ar jums reikia asmeninio ir verslo ar investicinio finansavimo be streso ir greito patvirtinimo? Jei taip, susisiekite su mumis šiandien, nes šiuo metu siūlome 2 proc. Puikių palūkanų paskolų. Mūsų finansavimas yra saugus ir saugus. Mūsų klientai laimė yra mūsų jėga. paskolos iš 5 000 eurų - 1 000 000 eurų JAV dolerio euro ir svarų, dabar yra verslo, asmeninės, namo, kelionių ir studentų paskolos ir kt. Daugiau informacijos Išsiųskite išsamų paskolos pasiūlymą (paskolos suma ir trukmė) Paskolos pareigūnas. (Philipmorganloanservice00@gmail.com
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių