Quantcast

V. Grubliauskas apie A. Armonaitės vizitą: tikrai nekalbėsime apie naują ministrės šukuoseną

Ekonomikos ir inovacijų ministerijai vadovaujanti Aušrinė Armonaitė vakar lankydamasi Klaipėdoje dirbo labai intensyviai. Bent jau buvo galima susidaryti tokį įspūdį. Susitikimų su verslininkais metu ji aptarė planus pritraukti naujų investuotojų į Klaipėdos laisvąją ekonominę zoną ir patį uostamiestį.

Ministrės išvykos į Klaipėdą darbotvarkė buvo tokia gausi, kad suderinti susitikimą su uostamiesčio meru Vytautu Grubliausku buvo itin keblu.

Galiausiai susitarta, kad ministrė pasikalbės su meru vakarykštės darbo dienos pabaigoje po visų susitikimų su Klaipėdos ir regiono verslininkais.

Ministrė bendravo su Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ), įmonės „Neo Group“, Klaipėdos mokslo ir technologijų parko vadovais bei su uostamiesčio verslo bendruomene.

Tikrai nekalbėsime apie naują ministrės šukuoseną.

„Klaipėda turi didelį potencialą pritraukti naujas investicijas ir kurti darbo vietas. Tai regionas, kuris domina užsienio investuotojus“, – dar prieš vizitą į Klaipėdą teigė A.Armonaitė.

Šiuo metu ruošiamasi steigti dar vieną didelę įmonę Klaipėdos LEZ. Joje galėtų dirbti keli šimtai žmonių.

Pasak ministrės, Klaipėdos LEZ pagal poreikį gali pasinaudoti net keliomis priemonėmis gauti valstybės paramą ekonominės zonos plėtrai ir naujų verslų pritraukimui.

A.Armonaitė apsilankė Klaipėdos mokslo ir technologijų parke, kurio dalininkė kartu su Klaipėdos universitetu yra Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Popietę susitikusi su miesto verslo bendruomene ministrė kalbėjo apie ES ir JAV sankcijų Baltarusijos įmonėms įtaką Vakarų Lietuvos verslui, galimus verslo ryšių su Kinija pokyčius, pandemijos ribojimų įtaką ir paramą paslaugų, turizmo verslui.

Klaipėdos meras V.Grubliauskas, vakar ryte kalbėdamas apie būsimą susitikimą su ministre, minėjo turintis jai nemažai klausimų.

„Reikės išnaudoti progą, bet tikrai nekalbėsime apie naują ministrės šukuoseną. Yra rimtesnių dalykų. Man įdomiausi tam tikri galimybių paso niuansai, galimybės grįžti į mokyklas, testavimo apmokestinimo aspektas ir panašūs dalykai, kurie yra A.Armonaitės vadovaujamos ministerijos dispozicijoje. Žodžiu, visas spektras klausimų, liečiančių galimybes su galimybių pasu arba prarastas galimybes neturint galimybių paso, – kalbėjo meras. – Kaip visoje Lietuvoje, taip ir Klaipėdoje tai yra tema numeris vienas. Daugelis kertine vadina rugsėjo 13-ąją, bet aš gyvenu trumpesnėmis atkarpomis. Man labai aktuali atrodo rugsėjo 1-oji. Bet kaip gyvensime po rugsėjo 13-osios, pasikalbėti su ministre tikrai verta.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal trinasi

Gal trinasi portretas
norėdama akciju pasimt? Jos darbu Lietuvai netikiu visiškai

Darbinyks

Darbinyks portretas
Mačiau ją vizito metu metro atstumu. Plaukai jau garbanoti kaip ir anksčiau. O jau delegacija tai vien moterys-merginos ir kokie 3 vyrai. Pasidomavo, kas jai reikia ir atia.

na manau ,

na manau , portretas
ką su tokia nesubrendele ir neturinčios patirties savo srityje galima kalbėti ,manau tik apie šukuosenas jos .Iš jos ministrė ,kaip iš š... kulka .
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių