Quantcast

Uostamiestyje užlygino išraustas duobes

Pilies ir Daržų gatvių sankryžoje užlygintas išraustas asfaltas. Šiuos darbus skubėta atlikti, kol neprasidėjo kruizinių laivų sezonas.


 

Pilies ir Daržų gatvių sankryžoje užlygintas išraustas asfaltas. Šiuos darbus skubėta atlikti, kol neprasidėjo kruizinių laivų sezonas.

Asfalto danga Pilies ir Daržų gatvių sankryžoje išrausta vedant komunikacijas į rekonstruojamą piliavietę. Atliekant šiuos darbus, gatvėje susidarė ir kalnas. Jis taip pat panaikintas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, kad pirmiausia imtasi tvarkyti šią vietą.

"Nenorėjome, kad turistams tektų stebėti netvarką. Be to, išrausta asfalto danga kėlė nepatogumų vairuotojams", – tvirtino direktorius.

Šiemet yra numatyta asfaltuoti Pilies gatvę ir dalį Naujosios Uosto gatvės. Tačiau, anot L.Dūdos, sutvarkyti išraustą dangą ir panaikinti kalnelį buvo būtina.

"Darbai atliekami iš eilės. Reikia pakloti gerą pirmąjį sluoksnį, pagrindus, kad būtų galima kloti ant viršaus asfalto dangą. Tada nebesijaus jokių perkasimų", – komentavo direktorius.

Atsidarius asfalto gamykloms, prasidės gatvių duobių, kiemų lopymas. Darbai bus atliekami pagal planą. Ruošiamasi skelbti konkursą Smiltelės gatvės asfaltavimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
Krusti i sikna ta isrinkta dabartini ir ta pati nauja mera uz neveikluma. Kas per hui... Silutes plente? Ten trecioje juostoje greicio ribojimo kalneli irenge? Kur zenklas? Jau pora metu liberastu valdymo laikotrpiu turime kalnus vietoj duobiu asfalte. Ar gimines autoservisus turi , ar reikia vairuotojams susirinkti prie "dudoriaus mero" namu , kad jis iskru... savo valdininkus , del tinkamo darbu priemimo. Darbai savyvaldybes klerku tikrai buvo priimti, tai koks impotentas tai prieme? Mere , kiausius turi? Atsakyk ir nubausk! O gal tik melas rinkejams Grubliuskui rupi ?

Lilia

Lilia portretas
Kada jau baigsis tas bardakas??? Ar uzsakovai akli, ar nevazineja keliais??? Tikri amerikietiski kalnelaia ir dar su siurprizais!!!

T

T portretas
O liberastai tiek melavo... youtube . com /watch?v = 0sNY47omnMY (išsitrinti tarpus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių