Quantcast

Uostamiestyje gatvių remonto darbai artėja prie finišo

Kelių judrių miesto sankryžų remontus ketinama baigti artimiausiu metu. Jeigu planų nesujauks nepalankūs orai ar kitos kliūtys, rugsėjo pradžia bus virsmo į gerąją pusę laikas.

Praėjusios savaitės pabaigoje miesto valdžios atstovai vėl apžiūrėjo kelias sankryžas, kurios yra ant remonto darbų pabaigos slenksčio.

Po vizito Liepų ir Joniškės gatvių bei Bangų ir Joniškės gatvių sankryžose bei prie buvusio Sendvario žiedo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas teigė, kad situacija šiose vietose – gera.

Anot mero, minėtose sankryžose darbai formaliai visiškai bus baigti dar po kelių mėnesių, tačiau rangovai jaučia miesto pulsą ir supranta  poreikius, todėl realiuosius darbus stengiamasi atlikti kuo operatyviau.

"Šiuo metu kalbame apie tai, kad miestui svarbus jau net ne arterijų, o mažyčių transporto kapiliarų pralaidumas", – pastebėjo V. Grubliauskas.

Rugsėjo pirma savaitė bus virsmo į gerąją pusę laikas.

Vis dėlto, panašu, rudenį uostamiestis pasitiks su vis dar šiose sankryžose galiojančiais eismo ribojimais. Tačiau stengiamasi, kad tai truktų apie savaitę.

Mero teigimu, šios savaitės pabaigoje Liepų ir Joniškės gatvių sankryžoje jau turėtų būti leidžiamas eismas. Tiesa, galbūt ne visa apimtimi.

Panaši situacija ir ties Bangų bei Joniškės gatvių susikirtimu. Anot V. Grubliausko, šią savaitę čia eismas turėtų būti paleistas beveik be ribojimų.

Šios savaitės viduryje arba jos pabaigoje transportas jau galės riedėti ir šviesoforine sankryža virtusiu Sendvario žiedu.

Tiesa, tokį pažadą miesto valdžios atstovams rangovai teigė ištesėsiantys tik tuo atveju, jeigu kojos darbams nepakiš nepalankūs orai ir nenuvils būtiniausi įrenginiai.

"Rugsėjo pirma savaitė bus virsmo į gerąją pusę laikas", – apibendrino Klaipėdos meras.

Uostamiesčio vairuotojai per pirmųjų rugsėjo dienų chaosą raginami būti ypač dėmesingi remontuojamuose gatvių ruožuose.

Miesto valdžios atstovai darbų rangovams išsakė ne tik operatyvaus, bet ir kokybiško darbo lūkesčius.

Siekiama išvengti situacijų, kai greitai užbaigus darbus kelininkams netrukus vėl tekdavo grįžti taisyti broko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar

Ar portretas
Nereiketu pagalvoti apie sunkiojo transporto judejimo ribojimus piko valandomis?

Lukas

Lukas portretas
Svarbus kiekvieno kapiliaro pralaidumas, bet automobiliai kaip stojo prie kiekvieno šviesaforo, taip ir toliau stos. Kada bus raudonoji banga pakeista žaliosiomis bangomis?

Gėda

Gėda portretas
Ble eurotunelį greičiau iškasė nei biurokratiniame mieste kilometro ruožą. Tai apie miesto valdininkus daug ką pasako!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių