Quantcast

Uostamiestis svarstė iniciatyvą steigti privačius senelių globos namus

Klaipėdoje svarstyta iniciatyva steigti privačius senelių globos namus.

Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas tikino, kad šių globos namų paklausa Klaipėdoje tikrai yra. Tačiau viskas kol kas – tik svarstymų, o ne idėjos įgyvendinimo stadijoje.

Pasak mero, jokių garantijų, kad senelių globos namai iškils, dar tikrai nėra. V.Grubliauskas pabrėžė, kad įvairūs siūlymai buvo vertinami jokių pažadų niekam iš anksto nedalijant.

Mes atviri visiems siūlymams.

"Ši idėja jau buvo pristatyta daugelyje savivaldybių. Visų pirma, tai privati iniciatyva, kuri zonduoja galimybę, ir pirmiausia, ar yra Klaipėdoje poreikis senelių globos namams. Suvokdami visą situaciją, visus reglamentavimus, procedūras ir kitus aspektus, esame linkę kalbėtis su galimais investuotojais, kurie tokia idėja domisi. Mano asmeninė ir specialistų pozicija – iš tikrųjų senelių namų paklausa Klaipėdos mieste ir regione tikrai yra ir ji tikrai neišgalvota. Todėl visi siūlymai vertinami tik kaip siūlymai, jokių pažadų ar įsipareigojimų niekam nedalijant", – kalbėjo meras.

Išklausius siūlymus ir įvertinus galimybes, galbūt ateityje apie tai bus galima kalbėti garsiau.

"Mes atviri visiems siūlymams. Variantai galimi keli – visiškai nauja statyba kažkokiame naujame sklype, įsigytame pagal nustatytas tvarkas. Galimas variantas ir išnaudoti esamą infrastruktūrą. Tačiau tai buvo idėjos pristatymas nei kažką įsipareigojant, nei kažką pažadant, bet tik išklausant", – nurodė V.Grubliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ką čia tas trūbadūras pisa smegenis

ką čia tas trūbadūras pisa smegenis portretas
pas valdžią yra babkių, tas šūdo gabalas bando ginti savo gaujos teritorija, ateis ir tau laikas

nesupratau

nesupratau portretas
kodėl ne privatus verslas, o valdininkai turi atlikti kažkokį paklausos tyrimą ? Visi padedantys verslą patys turėtų pasidaryti verslo planą, o ne kažko norėtų iš savivaldybių. Privatus verslas siekia pelno, ar tai būtų senelių namai ar kas nors kita.

Senelių namai

Senelių namai portretas
turi būti valstybiniai ir gerai finansuojami. Kad valdžia turi pinigų nesamonėms ir pridarytiems visokių anūkėlių ar armonaučių nuostoliams dėl kvailysčių dengti, jau matėme. Ir net ne milijonus o milijardus. Tad malonėkit ponai ne privatnykam atiduot pelnytis iš pensininkų globos, o patys savo senelius, visą gyvenimą dirbusius bent į gyvenimo galą gerai prižiūrėt VALSTYBINĖJE, gerai organizuotoje ĮSTAIGOJE
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių