Quantcast

Uostamiesčio savivaldybė parduoda greitosios pagalbos automobilius

Uostamiesčio savivaldybė skelbia aukcioną, kuriame bus parduodamas greitosios medicininės pagalbos automobilis. Praėjusiais metais per aukcionus parduoti dar du automobiliai.

Pastaruoju metu Klaipėdoje aukcionuose siūlomi automobiliai, kuriais į pagalbą sunegalavusiems ar sužeistiems žmonėms skubėjo miesto medikai.

Šį mėnesį bus skelbiamas tiesioginis viešasis aukcionas, kuriame bus parduodamas 2008-aisiais pagamintas automobilis "Volkswagen Transporter". Jį savo darbe naudojo Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos medikai.

"Tai buvo medicininis automobilis, yra likę įrangos", – pasakojo už aukcioną atsakinga Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vyriausioji specialistė Evelina Rudaitienė.

Šis automobilis priklauso miestui, medikų reikmėms jis buvo perleistas pagal panaudos sutartį, tad dabar, transporto priemonei atitarnavus, miestas ir organizuoja jo pardavimą.

Pradinė mašinos pardavimo kaina – 1,5 tūkst. eurų. Tiesioginis viešas aukcionas vyks sausio 21 d. uostamiesčio savivaldybėje.

Už aukcione įsigytą turtą naujasis jo savininkas turi pervesti pinigus į savivaldybės sąskaitą ne vėliau kaip per 3 darbo dienas po aukciono. Įsigytą turtą pirkėjas turės pasiimti savo lėšomis ne vėliau kaip per 3 darbo dienas po atsiskaitymo ir perdavimo–priėmimo akto pasirašymo.

Tai ne pirmas aukcione parduodamas greitosios medicininės pagalbos automobilis. Prieš kurį laiką per skelbtus aukcionus parduoti dar du medikų naudoti automobiliai.

Vienas jų nupirktas už 2,7 tūkst., o kitas – už 1,9 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių