Quantcast

Uostamiesčio šaligatviams ir gatvelėms – naujos valymo mašinos

Siauras uostamiesčio gatveles, šaligatvius, dviračių ir pėsčiųjų takus valys kelios naujos mašinos. Jos jau netrukus turėtų būti perduotos miestui, kuris įrenginius patikės gatvių valymu užsiimsiantiems rangovams. Jų dar ieškoma.

Uostamiesčio savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis aiškino, kad savivaldybės administracija jau yra pasirašiusi sutartį dėl trijų šaligatvių, dviračių ir pėsčiųjų takų valymo mašinų bei vienos siaurų gatvių valymo mašinos pirkimo.

Pagal pasirašytą sutartį šios valymo mašinos savivaldybei turėtų būti perduotos iki šių metų vasario.

Mašinas miestas ketina perduoti rangovams, teiksiantiems miesto pėsčiųjų, dviračių takų, šaligatvių ir kitų nemotorizuoto transporto gatvių bei senamiesčio ir kitų siaurų gatvių valymo paslaugas.

Trys mašinos bus perduotos pėsčiųjų, dviračių takų, šaligatvių ir kitų nemotorizuoto transporto gatvių valymo paslaugos teikėjui, o viena – senamiesčio ir kitas siauras gatves valysiantiems verslininkams.

Šiuo metu savivaldybėje ir su miesto politikais derinamos minėtų mašinų perdavimo sutartys, mat siekiama, kad, vos tik išrinkus paslaugų teikėjus, būtų galima nedelsiant perduoti jiems gatvių ir šaligatvių valymo mašinas.

Įrenginius gausiančios įmonės negalės joms patikėto turto perduoti nuosavybės teise kitiems asmenims, jo įkeisti ar kitaip suvaržyti daiktines teises į jį, juo garantuoti, laiduoti ar kitu būdu juo užtikrinti savo ir kitų asmenų prievolių įvykdymą, jo išnuomoti, suteikti panaudos pagrindais ar perduoti jį kitiems asmenims naudotis kitu būdu.

Verslininkams taip pat numatoma prievolė mašinas apdrausti kasko draudimu. Paslaugų teikėjams mašinos bus perduotos trejiems metams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neptunas

Neptunas portretas
Tuoj dar sugalvos tiksliau nukopijuota maskvoje buvo projektas debesų išskaidymas milžiniškos sumos išleidžiamos buvo o rezultatas aiškus. Susirinko savivaldybėje geras būrys buvusių vadovų aferistai kurie nutarė apsidrausti valstybės sąskaita ir toliau vykdo. Savo darbus savivaldybėje prisidengda.i tarybos posėdžiai ir t.t. kaip buvo tarybų sąjungoje ir taip ir liko tik pakeitė simbolika ir

Neptunas

Neptunas portretas
Žmonės supraskit dabar pagrindinis uždavinys yra pinigų švaistymo legalizavimas, didžioji miesto dalies keliukai yra apgailėtinos būklės, bet jiems nusispjauti ir viskas daroma tik dėl senamiesčio ir pilies geriausiai dar Rumšiškių kur bažnyčia ten valoma gatvė labai dažnai turbūt už nuodėmės bandoma nuplauti.

KLP

KLP portretas
Mieste yra pilna pasalpiniu kur stovi prie darbo birzos kur gauna pinigus is musu mokesciu moketoju tegul tie ir valo tvarko visa miesta ir nereikes jokiu tokiu masinu!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių