Quantcast

Uostamiesčio gyventojai pyksta dėl neapgenėtų krūmų: gali įvykti nelaimė

Uostamiesčio gyventojai piktinasi neapgenėtais krūmais, esą dėl jų nematyti prie pėsčiųjų perėjos laukiančių praeivių. Nerimaujama, kad gali įvykti nelaimė.

Nors vasarą daugelis želdinių, ypač augančių prie pėsčiųjų perėjų, būdavo apgenėti net po kelis kartus, dėl palankių orų šie greitai vėl paaugdavo.

Klaipėdietė Zita K., kasdien važiuojanti į darbą, pastebėjo, kad Sausio 15-osios ir Rumpiškės gatvių sankryžoje dėl gyvatvorės jau taip pat nebematyti pėsčiųjų.

"Kaskart važiuodama šia gatvių sankryža baiminuosi, nes niekada nežinau, ar prie perėjos laukia praeiviai. Nors pati visuomet sustoju, dėl kitų vairuotojų garantuoti negaliu. Krūmai per aukšti, per arti perėjos ir neatrodo, kad juos kažkas karpytų. Dėl tokio lyg ir menko dalyko galima sukelti avariją", – nerimavo skaitytoja.

Tačiau Klaipėdos savivaldybės administracijos vyriausioji patarėja Inga Kubilienė teigė, kad būtent minėtoji gyvatvorė jau buvo apgenėta ir, esant poreikiui, tai bus padaryta dar kartą.

"Šiais metais Sausio 15-osios ir Rumpiškės gatvių sankryžoje, pietinėje pusėje, gyvatvorė jau buvo nugenėta ir pažeminta du kartus", – nurodė I.Kubilienė.

Jos teigimu, netrukus papildomai bus įvertinti želdiniai prie kitų Sausio 15-osios g. perėjų.

"Jei bus išsikišusių ir per aukštų želdinių, darbai bus organizuojami nedelsiant", – pažadėjo vyriausioji patarėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>ttt

>ttt portretas
o kur tu ten pietinėje dalyje matei medžiu? Ten tarp daugiabučiu jeigu gėlynai yr tai labai gerai.Galit pasižiurėt kuomet važiuojat pro šali.Vienos ,,kazermės":D)

ttt

ttt portretas
norėčiau pastebėti, kad pietinėje miesto dalyje jau reikėtų peržiūrėti šakų atsikišimą į pėsčiųjų takus, daug kur medžių šakos ant takų yra 1,6m aukštyje. reikėtų apgenėti.

EX

EX portretas
Tai kur slėps trikojus, jeigu iškirs krūmus?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių