Quantcast

Uostamiesčio gatvėje – nelauktas dušas

Smarkiai lyjant lietui, veikiausiai ne vienam teko sulaukti nemalonaus siurprizo – būti aptaškytam pro šalį važiuojančių automobilių ir permirkti drabužius. Pareigūnų teigimu, tokiais atvejais turėtų pasisaugoti patys pėstieji.

Smarkiai lyjant lietui, veikiausiai ne vienam teko sulaukti nemalonaus siurprizo – būti aptaškytam pro šalį važiuojančių automobilių ir permirkti drabužius. Pareigūnų teigimu, tokiais atvejais turėtų pasisaugoti patys pėstieji.

Antradienio rytą į tokią nemalonią situaciją pakliuvo į darbą skubantis klaipėdietis. Vyras ėjo Liepų gatvės šaligatviu, kai pro šalį pralėkė automobilis.

Prie šaligatvio krašto buvo didelė bala. Į darbą skubantis vyras sušlapo nuo galvos iki kojų.

"Tokie rytiniai siurprizai geros nuotaikos tikrai nesuteikia. Kyla įtarimas, kad vairuotojai specialiai važiuoja kuo greičiau, kad aptaškytų pėsčiąjį. Eiti stipriai lyjant lietui ir taip nesmagu, o čia dar toks nelauktas dušas", – piktinosi klaipėdietis.

Vyras pasakojo, kad persirengti į namus nesugrįžo, nes būtų pavėlavęs į darbą.

"Laukiau, kol rūbai patys išdžius. Menkas malonumas, bet kas beliko daryti. Manau, kad policija tokius pėsčiųjų negerbiančius vairuotojus turėtų bausti, o tokį jų elgesį prilyginti chuliganiškam vairavimui. Gal tada žmonės pasimokytų atsargiai vairuoti. Dabar visi lekia kaip akis išdegę", – dėstė vyras.

Klaipėdos kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis nemano, kad vairuotojai per balas dideliu greičiu važiuoja specialiai, norėdami aptaškyti pėsčiuosius.

"Mūsų gatvės yra nelygios. Vanduo ne visur spėja nubėgti ir susikaupia. Važiuojant leistinu 40 ar 50 kilometrų per valandą greičiu natūralu, kad vanduo taškosi, todėl pėstieji turėtų pasirinkti kitą maršrutą arba labiau pasisaugoti. Suprantu, kad būti aptaškytam nuo galvos iki kojų nėra malonu, kyla nepasitenkinimas, bet vairuotojai tikrai specialiai taip nesielgia", – teigė R.Šideikis.

Šaltuoju metų laiku pėstieji yra skundęsi, kad juos aptaško ir gatvių ar šaligatvių valymo mašinos. Važiuojant joms, taip pat rekomenduojama pasitraukti į kraštą, kad neliktum šlapias.

Gatvių valytojai yra aiškinę, kad dirbant kiekvieno pėsčiojo nesužiūrėsi, todėl žmonės patys privalo saugotis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edvardas

Edvardas portretas
O kodėl tos gatvės nelygios-ar neateina tokia mintis,kad ponai kelininkai,tie kurie remontavo ar naują dangą klojo-tai padarė nekokybiškai o dar baisiau,kad ne tomis medžiagomis,kuriomis klojama važiuojamoji dalis.Sakyčiau tai kombinatorių brokas.Bet mūsų kontroliuojančios institucijos į tai žiūri pro pirštus. O turime,ką turime.

teta

teta portretas
Poicininkai? Kur jie ? jei kas nors šiais laikais ir yra matęs gatvėj policininką, parašykite apie šį įvykį,..man tai neteko.

Javol

Javol portretas
"valytojai" visada teisus, ...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių