Quantcast

Trilapio pirtis keičia darbo grafiką

Bendrovė "Vildmina" pranešė, kad nuo balandžio keičia Trilapio gatvėje esančios pirties darbo laiką.

Nuo šiol pirtis nedirbs pirmadienį ir antradienį. Dar viena laisva diena bus sekmadienis.

Pirtis lankytojų lauks nuo trečiadienio iki šeštadienio, ji veiks keturias dienas per savaitę.

Tokio sprendimo griebtasi dėl daugiau nei tris kartus išaugusių šildymo sąskaitų.

Situacija yra žiauri.

Pirtį administruoja įmonė "Vildmina", kuri dotacijų negauna ir jai tenka išlaikyti veiklą tik iš surenkamų iš klientų lėšų.

"Per mėnesį už šildymą sumokame 7 tūkst. eurų. Anksčiau už šildymą sumokėdavome 2 tūkst. Pabrango viskas – dujos, elektra, vanduo. Situacija yra žiauri", – patikino įmonės vadovas Andrius Vaitkus.

Sukdami galvą, kaip sutaupyti, pirties administratoriai nusprendė keisti darbo laiką.

Andrius Vaitkus. Vytauto Liaudanskio nuotr.

"Techniškai mums labiau apsimokėtų dirbti tokiu grafiku, kai nesusidaro laisvos dienos. Paprasčiau tariant, brangiau kainuoja vėl įšildyti pirtį po nedarbo dienų", – patikino A.Vaitkus.

Pirtis šildoma dujomis, todėl darant dienos ar dviejų pertrauką susidaro šilumos nuostoliai.

Pirties mėgėjai turėtų priprasti prie naujo grafiko.

"Nenorime kelti bilietų kainų. Nuo sausio jos pakilo nuo 9 iki 11 eurų. Vasarą nors ir mažėja šildymo išlaidos, mažėja ir pačių klientų. Vieni išvažiuoja, kitiems vasarą pirtis neaktuali. Kiek uždirbame, iš to turime išlaikyti patalpas, veiklą ir dar algas išsimokėti", – paaiškino A.Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visokių būna tų pirčių

visokių būna tų pirčių portretas
Juokingiausia, kad Vilniuje ant upelio kranto ties cerkve stovėjo gana sena pirtis kurią perdarė į menininkų dirbtuves. Kas per žmonės it gyvuliai kadaise ten švarinosi, nesunku nuspėti. Vadinamąsias mergas skusdavo mazgodavo kaip gyvulius ir vadino neva nuotakų išleidimu, anos būdavo tiek gauruotos ir dvokiančios kad reikėdavo tarkomis nutarkuot ir kažkuo panašiu į Husqwarną skusti. Gražoooolės juk. Deja deja, realiai normalus vyras nuo tokio kabutėse grožio tiesiog vemdavo tiesiai į tą upelį. Dvokas gi sklisdavo. Seniai tai buvo. Pamėginkit pasakyt kad jos ten negražios buvo, oi, ui, akis iškabins už savo š... gabalą.

Sena

Sena portretas
Atgyvena.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių