Quantcast

Teritorijoje suplanuos gatves ir tinklus

Uostamiesčio savivaldybė pradės rengti teritorijos, esančios tarp Pajūrio gatvės, vadinamojo Palangos plento, Liepų gatvės ir Dangės, susisiekimo infrastruktūros vystymo specialųjį planą. Tam ketvirtadienį startą davė miesto taryba.

Dokumento tikslas – užtikrinti darnią susisiekimo komunikacijų infrastruktūros plėtrą, pastarosios kryptis ir jungtis su gretimybėmis.

Taip pat numatyti plėtrai reikalingas teritorijas, sudarant kokybiškas gyventojų susisiekimo, krovinių vežimo ir specialiosios paskirties transporto priemonių eismo sąlygas, vadovaujantis saugaus eismo reikalavimais.

Šioje teritorijoje beveik visi sklypai yra privatūs. Didžioji dalis pastarųjų yra gyvenamosios paskirties, dalis mišrios. Atkreiptas dėmesys, kad kol kas šioje miesto dalyje plėtra beveik nevyksta, bet yra planuojama. Pabrėžta, kad sukoordinuoti pastarąją, prasidėjus procesui, būtų sudėtinga.

Dėl to norime parengti susisiekimo infrastruktūros vystymo specialųjį planą. Siekiama, kad gatvės, inžineriniai tinklai būtų išdėstyti tvarkingai.

Valstybinės žemės šioje teritorijoje tėra vos keli lopinėliai. Juos numatyta panaudoti visuomeninės paskirties objektų statymui. Planą žadama parengti 2020 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ezys

ezys portretas
>>>Kaip nes tarp tu lopineliu kapines na niekaip negali patekti, ar ne? :D

O

O portretas
Dangė yra tokia upe Klaipedoi. O danė, yra dano žmona.

ei

ei portretas
Da nes . kas ta dange?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių