Quantcast

„Technorama“ gimtadienis Klaipėdoje: nuolaidos iki 99 proc.

Visą šį savaitgalį uostamiestyje vyks parduotuvės "Technorama" gimtadienio šventė. Penktadienį startuosiančio akcijų maratono metu miestiečiai galės pigiau įsigyti ir net laimėti įvairios technikos, o vasariškai atsinaujinti vilios neįtikėtino dydžio – net iki 99 proc. – nuolaidos visoms prekėms.

Technika – tiesiai iš vilkiko

Gegužės 6–8 d. klaipėdiečių pamėgtoje parduotuvėje "Technorama", esančioje adresu Taikos pr. 39, bus karšta.

Jau penkiolika metų čia veikiančios ir gyventojų traukos centru tapusios buitinės technikos bei elektroninių prekių parduotuvės atstovai kviečia dalyvauti nuotaikinguose žaidimuose bei laimėti puikių prizų.

Nuo rytojaus iki sekmadienio klaipėdiečiai galės išbandyti sėkmę nuolaidų loterijoje ir gauti net iki 99 proc. nuolaidą prekei.

Anot parduotuvių tinklo "Technorama" direktoriaus Vyginto Lekavičiaus, atvykusieji į gimtadienio šventę turės unikalią galimybę įsigyti buitinės technikos tiesiai iš vilkikų. Šalia parduotuvės stovės krovininės mašinos su prekėmis, kurių kainos – gerokai mažesnės už esančias parduotuvėje.

Tokių nuolaidų nebūna net per Kalėdinius išpardavimus ar kitas didžiausias metų šventes.

"Kasmet gimtadienio proga stengiamės nudžiuginti savo pirkėjus, pateikdami jiems gerų pasiūlymų. Ir ši šventė – ne išimtis. Kai kurie klientai jau žino apie mūsų tradiciją, laukia starto ir gausiai susirenka. Mes taip pat džiaugiamės galėdami pasiūlyti nuolaidų ir įvairių atrakcijų. Tikimės, kad ir šįkart kiekvienas atras sau reikalingą daiktą už prieinamą kainą", – šypsojosi V.Lekavičius.

Vyks šventinis aukcionas

Parduotuvės "Technorama" gimtadienio šventė visą savaitgalį masins atrakcijomis ir žaidimais.

Jau rytoj 16 val. vyks kavos pupelių mėtymo konkursas. Taikliausieji turės galimybę laimėti kavos puodelių rinkinį bei kitus prizus.

Lygiai po valandos startuos "Šventinis aukcionas", suteiksiantis puikią proga įsigyti norimą daiktą pigiau. Aukciono metu dalyviai galės išsirinkti patinkantį televizorių, barzdaskutę, plaukų tiesinimo žnyples, langų valytuvą, siurblį-šluotą, belaidę kolonėlę bei daug kitų puikių daiktų už itin mažą kainą. Pradinis mokestis – vienas euras.

Tą pačią dieną 18 val. bus renkamas laimingas "Samsung" pirkėjas. Penktadienį įsigytų "Samsung" pirkinių parduotuvėje "Technorama", esančioje Taikos pr. 39, kvitai, kurių vertė – per 10 eurų, dalyvaus loterijoje. Jos metu bus galima laimėti 109 centimetrų įstrižainės "Samsung" televizorių, laidynę "Electrolux", belaidę kolonėlę, trintuvą.

Parduotuvėje nesant laimėtojui, bus traukiamas kitas kvitas, bet ne daugiau kaip tris kartus. Jei ir tuomet neatsiras nugalėtojas, prizas bus parduotas aukcione.

Susirungs namų šeimininkės

Šeštadienį "Technorama" lankytojų lauks dar daugiau prizų. 15 val. vyks "Išmaniųjų šeimininkių lenktynės". Siurblių-šluotų žaidime dalyvausiančios moterys turės įrodyti, kaip greitai galima pašalinti nešvarumus, o geriausiai pasirodžiusi šeimininkė laimės "Dyson" siurblį.

16 val. vyksiančios akcijos "Laimingas pirkėjas" kvitai dalyvaus loterijoje, kurioje bus galima laimėti 124 centimetrų įstrižainės "LG" televizorių, laidynę, elektrinį virdulį, ausines bei kitus prizus.

Lygiai po valandos startuos "Laimingųjų svarstyklių" konkursas. Jei sveriate tiek, kiek "LG" skalbyklė, ji atiteks būtent jums.

Pramogos visai šeimai

Visą savaitgalį šalia parduotuvės "Technorama" stovės net du vilkikai, kuriuose esančias prekes – skalbimo mašinas, mikrobangų krosneles, šaldytuvus, televizorius – klaipėdiečiai ir miesto svečiai galės įsigyti su 17–35 proc. nuolaida.

Parduotuvės "Technorama" gimtadienio šventėje netrūks pramogų visai šeimai. Vyks smagūs žaidimai ir konkursai jauniesiems klaipėdiečiams bei jų tėveliams. Mažuosius lankytojus linksmins žinomiausi animacinių filmų personažai.

Penktadienį ir šeštadienį 13–15 val. trečiajame parduotuvės "Technorama" aukšte vyks kompiuterinių žaidimų "Street fighter V", "FIFA 16" turnyrai ir "Parrot" dronų lenktynės dronu. Geriausiai pasirodę jaunuoliai pretenduos laimėti puikius prizus.

Mažuosius klaipėdiečius, neturinčius keturlinkos metų, privalo atlydėti tėvai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip taip

taip taip portretas
galetu kasnors tikrinti ir kontroliuoti tas musu lietuviskas"akcijas" .Teisingai sako komentatorius anksciau.Per Ju superines akcijos ir tai brangiau nei kitur galim rasti.Matos imoniu pozicija,kai klientus uz durnius laiko

jo

jo portretas
Reikia sekti kainas keliuose centruose,nes vadyba daro savo...

Reklama Jūsų teisė rinktis

Reklama Jūsų teisė rinktis portretas
Ne viena šventė buvo ir tas iki 99 procentų yra didelis žmonių mulkinimas. Geriausiu atveju 10 procentų nuolaida, o pastoviai tai 7 procentai ir paėmus jų parduodamų gaminių kainas tai kai kur ar internete galima tą patį nupirkt tik žymiai pigiau nei technoramoje su menama nuolaida. Philips barzdaskutės kaina technoramoje buvo 150 litų ir gauta 10 procentų nuolaida - 135 litai kai topo centre ta pati barzdaskutė be nuolaidos kainavo 130 litų.... vat ir gimtadienio šventė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių