Quantcast

Taikos prospekto gyventojams širdgėla dėl kertamų liepų: želdiniai bus atsodinti?

  • Teksto dydis:

Taikos prospekto gyventojai sukėlė triukšmą dėl pjaunamų medžių. Savivaldybės atstovai tikina, kad viskas vyksta pagal numatytą planą – kvartalas yra atnaujinamas, o želdiniai bus atsodinti.

"Ką mums daryti? Baisu, mūsų gatvėje pjauna medžius. Gražiausias liepas, kurių šakose paukščiai jau lizdus susisukę. Kodėl tokie dalykai vyksta, kai yra karantinas ir niekas pasipriešinti negali? Mes juos sodinome ir auginome, o dabar kažkokie atėjūnai pjauna. Kas čia darosi?" – piktinosi Taikos pr. gyventojas.

Klaipėdos savivaldybės Aplinkos kokybės skyriaus vedėja Rasa Jievaitienė tvirtino, kad jau seniai padarytas šios teritorijos atnaujinimo projektas, kuris visuomenei buvo viešintas ne kartą.

Ten yra tvarkomas visas gyvenamasis kvartalas. Įrengiamos vaikų žaidimo, krepšinio, automobilių statymo aikštelės.

"Viskas daroma pagal patvirtintą projektą, pagal kurį turėtų būti nupjauti 69 medžiai. O Taikos pr. 29–31 namų kieme Želdinių komisija nusprendė šešis medžius išsaugoti sumažinant automobilių aikštelės teritoriją. Atsodinti planuojama kur kas daugiau, nei nupjauta. Visuose kiemuose medžiai bus atsodinti pagal naujai suformuotas teritorijas", – patikino R.Jievaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
deja, turesiu nuvilti, bet NE NEDIRBU (jei ir dirbciau, nesedeciau cia gincydamasi). tik vadovaujuos logika ir PARANOJOS nesugadintu protu. visiems neitiksi. tik miestas tvarkosi, tuoj prasideda PINIGUS PLAUNA arba SVEIKUS MEDZIUS KERTA, kai nieko nedaro - MIESTAS SUTRUNYT BAIGIA, MASINU PASISTATYT NERA KUR ir menkausiam stormui pakilus skaiciuoja padarytus nuostolius nuo nuluzusiu saku arba kritusiu ispuvusiu medziu. seniau audos irgi buvo, taip, bet tada nebuvo tiek transporto( tiek vieso, tiek asmeninio), nei tiek nuosavu namu (kuriu pilni uzmiesciai). taip kad pasiulysiu mandagiai prasiplauti smegenis ir nusiimti juodus akinius

>Tiem

>Tiem portretas
turbūt savivaldybej dirbi ka cia nesamones rašineji? Niekad seni medžiai nebuvo naikinami ka ir kokios audros budavo. Tik liberastkonserviu valdžia dabar užniuxalino kap pinigus naxaliawu imt tai ir yra čia didžiausia audra:D)

Asilai

Asilai portretas
iškapoja viska ir atidengia 'labai gražius' nušepusius senuosius pastatus. Pirmiausia juos atremontuokit o tik paskui kapokit.Medžiai bent kiek uždengdavo tuos ubagus.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių