Quantcast

Švyturių ralyje – 67 ekipažai

Šeštadienio rytą nuo Klaipėdos uosto švyturio trečią kartą startavo pažintinis ir pramoginis „Švyturių ralis“. 67 ekipažai, saugaus ir sąžiningo vairavimo entuziastai, šeimos bei visi norintys daugiau sužinoti apie pamario ir pajūrio kraštą, jūrinio paveldo tradicijas, atrasti Baltijos jūros švyturius ir vėl turės įveikti „Švyturių ralio“ kilometrus.

Šį kartą ralio dalyvių laukia nacionalinis maršrutas – kviesiantis atrasti Mažąją Lietuvą. Jo metu, „Švyturių ralio“ dalyviams teks įveikti apie 350 kilometrų.

Trečiojo „Švyturių ralio“ dalyviai tradiciškai startavo nuo Klaipėdos švyturio (Burių g. 9). Ekipažai lenktynes pradėję 9 val., turės pasiekti dar du švyturius esančius Uostadvaryje ir Ventės rage, aplankyti dešimtį įvairių miestelių ir juose esančių lankytinų objektų.

Visų sugrįžusių lauks muzikinė programa, kurią dovanos vietos bendruomenė, karšta sriuba ir skaniausia košė, spalvingos dirbtuvėlės vaikams ir kūrybingiems tėveliams, sportinės rungtys ir žinoma, apdovanojimai.

„Tikime, kad trečiasis „Švyturių ralis“ bus dar įdomesnis, azartiškesnis, o svarbiausia – draugiškesnis ar bendruomeniškesnis. Itin daug dėmesio skirsime ekipažų vairavimo kultūrai“, – prieš startą tikino „Klaipėdos šventės“ direktorius Romandas Žiubrys.


Šiame straipsnyje: Švyturių ralisralisKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
"67 ekipažai, saugaus ir sąžiningo vairavimo entuziastai" "Itin daug dėmesio skirsime ekipažų vairavimo kultūrai“ JŪS TURBŪT JUOKAUJATE? Priekulėje mašinos buvo "pamestos" bet kaip... Pamato objektą, kur jiems reikia sustot, ir sustoja , nesvarbu,kad yra posūkis toje vietoj,bėga per judrią gatvę, kur nėra perėjos, taip sukeldami avaringas situacijas, jau nebekalbant apie pačių saugumą. Aš labai už tokias pramogines, pažintines iniciatyvas, bet vairavimo kultūros tikrai niekas neužtikrino...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių