Quantcast

„Švariems“ uostamiesčio vairuotojams – dovanos

Sutikti maloniai besišypsantį kelių policininką ir dar gauti iš jo rankų dovanų – kiekvieno vairuotojo svajonė. Gal todėl ketvirtadienį prie centrinio įėjimo į "Akropolį" sustojusius uniformuotus pareigūnus, surengusius akciją "Švarus vairuotojas", kaipmat apsupo būrys žmonių.

Geranoriškai nusiteikę pareigūnai kvietė pasitikrinti, ar turi galiojančių nuobaudų už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Kiekvienam švariam, tai yra per metus nenusižengusiam taisyklėms, vairuotojui teko prie transporto priemonės klijuojamas lipdukas. Jis ne tik liudija, kad vairuotojas yra drausmingas, bet ir rodo, kad šis žmogus įsipareigoja ir toliau būti toks bei skatina taip pat elgtis kitus.

Dar labiau smalsuolius viliojo akcijos rėmėjų dovanos. Kiekvienas sąžiningas vairuotojas gavo ledų arba rašiklį, atšvaitą ar dovanų kuponą nusiplauti mašiną tunelinėje plovykloje, kuri netrukus turėtų atverti duris pakeliui į Naująją perkėlą.

Kelių policininkai bei Prevencijos skyriaus pareigūnai stebėjosi, kiek daug žmonėms kyla klausimų.

Įsitikino: pareigūnai prisijungė prie internetinės duomenų sistemos ir galėjo pasakyti, ar vairuotojai turi galiojančią nuobaudą. (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

Daugelis norėjo sužinoti, ar nėra viršiję greičio ir dar patys nežino apie paskirtą nuobaudą.

Pareigūnai čia pat jungėsi prie savo sistemos ir suteikė informaciją apie dabar galiojančias nuobaudas.

"Žmonės dabar policininkų nebelaiko priešais. Matome, kaip geranoriškai ir aktyviai jie bendrauja, aiškinasi primirštas taisykles, nori sužinoti, kaip turi elgtis tam tikrose situacijose. Vienas pagyvenęs vairuotojas tikino esąs švarus, bet mūsų pareigūnai nustatė, kad bene prieš mėnesį jis nesumokėjo rinkliavos už automobilio stovėjimą mokamoje vietoje. Buvo ir kitų įdomių pokalbių. Mums labai malonu, kad klaipėdiečiai akciją pasitiko su gera nuotaika", – kalbėjo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Interesas: kai kuriems klaipėdiečiams kilo nemažai klausimų. (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

Akcijoje dalyvavo ir kitų policijos padalinių pareigūnai.

Imuniteto poskyrio žmonės sulaukė klaipėdiečių, kurie atviravo apie susidūrimus su policininkais. Žmonės norėjo sužinoti, ar policininkai pasielgė teisėtai. Su kai kuriais pašnekovais imuniteto pareigūnai susitarė susitikti dar kartą.

"Didžiausias mūsų noras, kad visuomenė pasitikėtų policija. Jei žinosime savo klaidas ar nusižengimus, turėsime galimybę jų išvengti", – teigė Simas Lebednikas.

Akcija "Švarus vairuotojas" jau vyko Vilniuje ir Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angie Selph

Angie Selph portretas
ŠiuO metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­orkLinks3.Com

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Labai šaunus poelgis. Kai kitą kartą surengsite tokį šaunią akciją, tai suteikite daugiau informacijos kur vyks.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių