Quantcast

Iš šulinio – pagalbos šauksmas: ugniagesiai išgelbėjo ančiukus

Naktį iš pirmadienio į antradienį Šilutės plentu vaikščiojęs žmogus išgirdo keistą garsą, sklindantį iš lietaus nuotekų šulinio. Netrukus jis pastebėjo ten įkritusius, iš baimės krykaujančius kelis mažus ančiukus.

Kol jų mama trepsėjo šalia šulinio, praeivis iškvietė ugniagesius gelbėtojus.

Atvykę ugniagesiai panaudojo laužtuvą, kuriuo atidengė šulinio dangtį. Paaiškėjo, kad įkritusių daugiau negu trys, kaip buvo pranešta.

Pasak Klaipėdos pajėgų valdymo skyriaus vyresniojo specialisto Juozo Vintilo, gyvi ir sveiki ančiukai buvo perduoti mamai.

"Pranešė praeivis, pamatęs, kad šulinyje įkritę ančiukų. Į bendrąjį pagalbos centrą skambučio sulaukėme 0.13 val., sakė, kad reikalinga pagalba. Atvykę į įvykio vietą gaisrininkai įžiūrėjo, kad ančiukų yra daugiau. Panaudoję virvę ir kibirą ištraukė septynis ančiukus. Juos atidavė mamai, kuri buvo šalia. Kadangi jie gamtoje vaikšto grupėmis, veikiausiai taip ir sukrito vienas po kito, bet visi sveiki gyvi. Nuėjo savais keliais", – teigė J.Vintilas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba

Pagarba portretas
Mylintiems gamtą

Darius

Darius portretas
Ar lietaus šulinių grotelių tarpai tokie dideli, kad gali įkristi ančiukas, tai negerai nes gali įkristi ir sekantį kartą. Pagarba tokiam žmogui.

Vaikai

Vaikai portretas
visur vaikai. Net antiniai:D)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių