Quantcast

Sulaukė didžiulio susidomėjimo: moksleiviai Klaipėdoje varžėsi ant ledo

  • Teksto dydis:

Paskutinę sausio dieną Klaipėdos prekybos ir pramogų centro "Akropolis" ledo arenoje vyko moksleivių estafetės ant ledo "Drąsūs, stiprūs, vikrūs", kurias organizavo laisvalaikio klubas "Aero" ir Klaipėdos prekybos ir pramogų centras "Akropolis".

Estafetėse galėjo dalyvauti visi norintys 1–8 klasių moksleiviai, subūrę savo komandas, kurios atitiko estafečių ant ledo nuostatuose numatytas amžiaus grupes.

Visos komandos buvo suskirstytos į dvi amžiaus grupes: 1–4 ir 5–8 klasės.

Estafetėse ant ledo savo jėgas išbandyti panoro 25 komandos iš įvairių Klaipėdos miesto ugdymo įstaigų.

"Labai džiugu, kad estafetės ant ledo kiekvienais metais sulaukia vis rimtesnio susidomėjo ir iš mokyklų, ir iš pačių dalyvių. Kai kurios užsiregistravusios komandos beveik visą mėnesį ėjo į "Akropolio" ledo areną treniruotis varžyboms. Taip pat šiais metais dalyvavusios mokyklos atsivedė ir nemažą būrį palaikymo komandos narių. Smagu ir tai, kad šį kartą sulaukėme susidomėjimo ne tik iš valstybinių ugdymo įstaigų, bei ir iš privačių mokyklų", – savo įspūdžiais dalijosi viena renginio organizatorių Loreta Vitkevičienė.

Susidomėjimas: šį kartą estafetės ant ledo sulaukė susidomėjimo ne tik iš valstybinių ugdymo įstaigų, bei ir iš privačių mokyklų. (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

Laimėtojai buvo apdovanoti prizinėmis taurėmis ir medaliais. Visos dalyvavusios komandos taip pat buvo įvertintos padėkos raštais, kvietimais nemokamai apsilankyti ant "Akropolio" ledo bei rėmėjų prizais.

Organizatoriai labai džiaugiasi dalyvių gausa ir dėkoja visiems žaidėjams bei jų vadovams už aktyvumą, gerą nuotaiką ir įsimintinas akimirkas ant ledo.

1–4 klasių pogrupyje prizines vietas iškovojo:

I vieta: Klaipėdos Sendvario progimnazijos komanda "Ledo žaibai".

II vieta: Klaipėdos licėjaus komanda "Vikruoliai".

III vieta: Klaipėdos "Pajūrio" progimnazijos komanda "Pajūrio bitės".

IV vieta: Klaipėdos Sendvario progimnazijos komanda "Kovinės pačiūžos".

Organizatoriai: vaikų varžybas organizavo laisvalaikio klubo "Aero" vadovė L.Vitkevičienė ir Klaipėdos prekybos ir pramogų centras "Akropolis". (Vytauto Liaudanskio nuotr.)

5–8 klasių pogrupyje prizines vietas iškovojo:

I vieta: Klaipėdos "Pajūrio" progimnazijos komanda "Pajūriukai".

II vieta: Klaipėdos "Gabijos" progimnazijos komanda "Gabija 1".

III vieta: Klaipėdos "Gabijos" progimnazijos komanda "Gabija 8b".

IV vieta: Klaipėdos Sendvario progimnazijos komanda "Linksmieji drakonai".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių