Quantcast

„Stop – knyga!“ – naujos knygų lentynėlės autobusų stotelėse

  • Teksto dydis:

2016 metais sėkmingai pradėtas ir įgyvendintas pilotinis projektas „Stop – knyga“, kurio tikslas – pasitelkiant netradicinius būdus, aktyvinti skaitymą.

Miesto autobusų stotelėse buvo įrengta 10 knygų mainų lentynų, kurias klaipėdiečiai pripažino ir mielai naudojasi.

Birželio 16 d. projektą papildys dar 10 miesto autobusų stotelių, kartu įgyvendinant kultūrinę programą „Keliaujančios knygos“.

Daugelis iš mūsų turime tokių knygų, kurios tiesiog dulka namų lentynose. Kviečiame jomis pasidalinti su visais miesto gyventojais ir pratęsti jų gyvavimo laiką. Atneškite knygas į artimiausią biblioteką, o mes jas mielai paskirstysime į knygų lentynėles.

Naujos knygų lentynėlės bus įrengtos: Naikupės, Bazės, Baltijos, Šilutės, Bibliotekos, Atgimimo, Darželio, Treko, Vingio, Sausio 15-osios stotelėse.

Pirmosios projekto bibliotekėlės jau veikia: Turgaus, Vėtrungės, Sveikatos priežiūros centro, Smiltelės, Kauno, Bibliotekos, Melnragės, Juodkrantės, Vingio, Ligoninės stotelėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V.L.

V.L. portretas
nešiau ir aš keletą knygų į tas spinteles.Ir pasiėmiau kitų..Tik labai liūdna kad tas knygas kai kas ramiai pasiima į namus sukūrenti.Toks elgesys būdingas senajai kartai ir labai piktina.Virstame į neandertaliečius

Augis

Augis portretas
Tokios stoteles europoj jau senei egzistoja. beto ten jau dideles spintos o ne labdaros langelio didzio.nors su lt kultura ir tai didele pazanga
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių