Quantcast

Statytojų ir valdytojų paieškos: vandenvietei – užsieniečių dėmesys

Nuspręsta pratęsti naujojo sporto ir laisvalaikio komplekso, turinčio iškilti buvusioje antrojoje vandenvietėje, statytojų ir šeimininkų paieškas. Galimybe imtis tokio objekto statybų, valdymo ir juo naudotis domisi ne tik Lietuvos, bet ir užsienio įmonės.

Verslininkai, ketinantys dalyvauti Klaipėdos sporto ir laisvalaikio komplekso statybos, valdymo ir naudojimo perdavimo pagal koncesijos sutartį konkurse, paraiškas turėjo teikti iki sausio pabaigos.

Vis dėlto, anot Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo Edvardo Simokaičio, koncesijos konkursą nuspręsta pratęsti dar dviem savaitėms – iki vasario 14 d.

"Buvo gauti du ar trys prašymai terminą pratęsti, kadangi yra susidomėję galimi dalyviai iš užsienio, kurie nespėja parengti dokumentų. Jiems reikia papildomo laiko", – paaiškino Turto skyriaus vedėjas.

Pasak jo, paraiškų teikimo terminą nuspręsta pratęsti atsižvelgus į gautus prašymus, į tai, kad pratęsti prašoma ne ilgam laikui, siekiant konkurse sulaukti kuo daugiau dalyvių bei jų pasiūlymų.

"Nuolat gauname tokių prašymų, kreipiasi paaiškinimų. Susidomėjimas objektu yra. Būtų gerai gauti ir pasiūlymų", – sakė E.Simokaitis.

Pirminiame konkurso etape buvo gautas vienas pasiūlymas.

Sutartį su objekto statybos, valdymo ir naudojimo perdavimo pagal koncesijos sutartį konkurso laimėtoju planuojama pasirašyti 25 metams.

Numatoma, kad čia bus įrengta transformuojama universali sporto erdvė, skirta krepšiniui, lauko tenisui, tinkliniui, rankiniui, salės futbolui, badmintonui ir kitoms sporto šakoms. Planuojama, kad jos plotas turėtų būti ne mažiau kaip 5 tūkst. kv. m.

Daugiafunkciame sporto komplekse taip pat numatoma įrengti krepšinio, lauko teniso, tinklinio, rankinio, salės futbolo aikštes ir tris tinklinio bei penkias badmintono aikšteles. Planuojamame objekte turėtų atsirasti ir dvi ledo aikštelės.

Skelbiama, kad kompleksas turi būti suprojektuotas, pastatytas, įrengtas ir pripažintas tinkamu naudotis bei įregistruotas ne ilgiau nei per 32 mėnesius nuo koncesijos sutarties įsigaliojimo dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
Kaip būtų getai,jei pastatytų tą sporto kompleksą!

To KLP

To KLP portretas
Tai kad jau stato tą futbolo stadioną, nors ir nedidelį, kitoje gatvės pusėje.

O tai kiek žinau

O tai kiek žinau portretas
Paryžiaus Komunos g. kažkur toje vietoje turėjo būti kompleksinis jaunimo centras. Gal apie jį čia eina kalba?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių