Quantcast

Sporto sektoriui – Klaipėdos miesto valdžios dėmesys: su užduotimis tvarkosi gerai

Klaipėdos valdžios atstovus sudomino už miesto sportą atsakingų valdininkų darbas. Pastebima, kad savivaldybės darbuotojams tenka įgyvendinti nemažai svarbių projektų, nors komandos pajėgos – sumenkusios.

Vakar Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir jo pavaduotojas Arvydas Cesiulis susitiko su uostamiesčio savivaldybės Sporto skyriaus darbuotojais.

"Sporto skyrius jau senokai neturi tiesioginių vadovų ir kuruojančių šią sritį žmonių. Tiek vedėja Rasa Rumšienė, tiek ir administracijos direktoriaus pavaduotoja, atsakinga už sportą, Asta Dirgėlienė serga. Todėl Sporto skyriui šiek tiek sudėtinga spręsti labai aktualius ir svarbius klausimus, kurie yra iškilę", – apibendrino Klaipėdos mero pavaduotojas.

Ant galvos "nuleisti" dar kažkokį kuratorių tikrai nėra prasmės.

Pašnekovo teigimu, šiuo metu minėto skyriaus darbuotojams tenka spręsti klausimus, susijusius su tolesne sporto reformos eiga, imantis tam tikrų veiksmų Futbolo mokyklą pertvarkant iš biudžetinės į viešąją įstaigą.

Miestas yra įsipareigojęs iki šių metų pabaigos reorganizuoti šią įstaigą.

Vis dėlto, pasak vicemero, savivaldybės darbuotojai su jiems patikėtomis užduotimis tvarkosi gerai, tad skirti atskiro asmens, kuris galėtų pavaduoti šiuo metu dirbti negalinčias vadoves, esą nėra būtinybės.

"Kalbant apie laikinąją vedėją Aistę Sorokienę, manau, ji susitvarko su savo pareigomis, o problemų ir sunkumų neišvengiamai yra. Todėl ant galvos "nuleisti" dar kažkokį kuratorių tikrai nėra prasmės. Aš pats esu už sportą atsakingas miesto taryboje ir kaip mero komandos žmogus. Kiek galiu, padedu, nors nesikišu ir tikrai nesiruošiu kištis į grynai administracinius sporto vadybos klausimus", – paaiškino A. Cesiulis.

Kiek vėliau surengtas ir dar vienas pasitarimas, kuriame dalyvavo ne tik valdininkai, bet ir Klaipėdos biudžetinių sporto įstaigų vadovai bei pavaduotojai.

Pasitarime bandyta aiškintis šioje srityje kylančias kasdienes problemas.

Viena jų – dalijimasis informacija tarp savivaldybės ir biudžetinių sporto įstaigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kll

Kll portretas
Liberalkos nužudė futbolą mieste...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių