Quantcast

Šou praktika - politikai

Šou praktika - politikai

Norint tapti politine žvaigžde visų pirma reikia pavalgyti „šoumeno“ duonos.

Tapti TV žvaigžde - juoda ar balta - jokio skirtumo. Svarbiausia, kad žmonės tave įsidėmėtų, kaip girtą buvusį Kauno merą Vytautą Šustauską, besiraitantį tarp baikerių.

Kažin ar Naglis Puteikis būtų pašokęs iš konservatorių sąrašo 31 vietos į 2, jeigu ne promilės, valandos už grotų ir dėl to kilęs poros savaičių miestelio skandalas.

Nesunku atsakyti į klausimą, kodėl iš 15 į 5 vietą partijos kandidatų sąraše pakilo liberalcentristas Edmundas Kučinskas.

Jis - TV žvaigždė ir vienas labiausiai koncertuojančių pop- atlikėjų.

Kažin ar balsavo už šį pramoginių laidų vedėją klaipėdiečiai todėl, kad jis vadovavo savivaldybės Socialiniam komitetui?

Kažin kiek iš tų rinkėjų, kurie atidavė E.Kučinskui 2 384 pirmumo balsus, žinojo, kad balsuoja ne už dainininką, populiarios TV laidos vedėją, o būtent už komiteto pirmininką?

TV gelbėtojai - konservatoriai Jonas ir Gediminas Skuode ir Plungėje irgi iškilo į sąrašų lyderius ne todėl, kad nuvertė kalnus šių savivaldybių dirvonuose. O todėl, kad buvo matomi per TV.

Tiesa, tapę merais jiedu galės savo socialinio šou praktiką pritaikyti gelbėdami pragertų bendrovių šeimas seniūnijose.

Gaila, kad Lietuvoje negali balotiruotis Pietų Amerikos serialų veikėjai.

Visi karlosai, don albertai ir kitokios paprastos marijos bei vergės izauros eitų į savivaldybių merus be jokios konkurencijos.

O balsuoti ateitų kokie 103 proc. rinkėjų. Tie trys procentai, viršijantys šimtą, parlėktų brangiausiais reisais iš airijų ir ispanijų į Tėvynę, kad tik galėtų balsuoti už pamėgtus herojus.

Nors per rinkimus emigrantai tingi nukakti iki Lietuvos ambasadų užsienyje.

Kita vertus, nėra ko zirzti dėl šou žvaigždžių, nužengusių į politiką.

JAV prezidentas ir Holivudo aktorius Ronaldas Reiganas tapo pasaulinio lygio politiku, įveikusiu net pačią blogio imperiją - Sovietų Sąjungą.

Prieš komunizmą jis sugebėjo laimėti šaltąjį karą, kuris galėjo ne kartą virsti branduoliniu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių