Quantcast

Šokiruoja uostamiesčio vairuotojų įžūlumas

Kelių eismo taisyklių pažeidėjai darosi vis akiplėšiškesni. Šią savaitę klaipėdietė užfiksavo vaizdą, kuris papiktino daugelį. Pažeidėjai automobilius palieka ne tik kiemuose, bet ir žaidimams skirtose aikštelėse.

Nidos gatvės 50 namo kieme įsivyravo chaosas.

Šalia namo esančioje vaikų žaidimo aikštelėje išsirikiavo virtinė automobilių.

Anot vaizdą įamžinusios namo gyventojos, tokia situacija kieme – ne naujiena.

Žmonės nebežino, kaip sutramdyti vairuotojus, kuriems Kelių eismo taisyklėse nustatyta automobilių statymo tvarka – nė motais.

"Nuotrauka daryta 21 val. Tai vyksta kas vakarą", – tikino klaipėdietė.

Fotografija netruko apskrieti feisbuką ir sukėlė pasipiktinimo audrą.

"Ir dienos metu ten statosi automobilius, nors vietų kitur netrūksta. Mano vaikai žaisdavo toje aikštelėje", – piktinosi viena socialinio tinklo naudotoja.

Vis dėlto būta ir tokių gyventojų, kurie tikino, kad kieme verkiant trūksta automobilių stovėjimo vietų.

Vėlai vakare namo grįžę gyventojai neranda, kur palikti savo transporto priemonių, tad yra priversti pažeidinėti taisykles.

"Pirmiausia, žaidimų aikštelė nepanaši į žaidimų aikštelę, o mašinų statymo problema kieme – neišspręsta", – teigė kitas socialinio tinklo naudotojas.

Klaipėdos miesto savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio darbuotojams su neleistinoje vietoje automobilius paliekančiais vairuotojais kovoti tenka dažnai.

Kas savaitę specialistai sulaukia mažiausiai trijų pranešimų apie nusižengusius vairuotojus.

Už automobilio statymą neleistinoje vietoje baudžiama nuo 15 iki 90 eurų bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ech

Ech portretas
Gal laikas sutvarkyti kiemus ir erdves prie namų.Galimybė praplėsti 30% stovėjimo vietų....

mogiliovas

mogiliovas portretas
man cia ir apsurdas ir juokas jima tuo paciu smerket kad masinas statomos i zaidimo aiksteles. Na taip isdalies blogai, nera zaidimo aiksteliu vaikaim as tai suprantu pacs auginu vaikus bet, kad klaipdedos mastu tos aiksteles zaisti vaikams avarinio stovio niekas netvarko kadel ??? As dirbantis nesedantis namuose per dienas ir iskantis ka pastukalnti dauguma komentatoriu rasot kad rasyti kad pastukalinti kaimynus, ir didzioji dalis negrystate po darbo apie 20-21h vakare kiemai buna uzkisti 5 aukstais, ir ieskant gretimuos kimuos ar gatvese nera vietos. Tai kur ta automobili pasiparkuoti kiemai mazi dar senu laiku skirti keletai automobiliu, as pries ant zoles negalima stayti bet nakciai, kad ir zaidimo kripsinio aikstelei kodelgi ne ryte visvien i darba isvaziuoji o jai ir ne ryte acilaisvinus vietai gali persistatyti i leidziama gera vieta. Pas mus lt ne kad acirastu papildomu stovejimu aikstele ar jas didintu bet ne dar maxima mokama pasidare virs 1 h ir bapkes teks moketi. Nezinau

Akcizas

Akcizas portretas
O kiek akcizo uz kura sumokam? Kiek kitu mokesciu? Kada bus elektro stoteles kiemuose?
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių