Quantcast

Socialinės paramos gavėjams Klaipėdoje – papildoma vienkartinė išmoka

Klaipėdiečius, gaunančius socialinę pašalpą, šį mėnesį pasieks papildomi pinigai. Paramą gaus per 800 šeimų (asmenų), praneša uostamiesčio savivaldybė.

Klaipėdos miesto savivaldybė, siekdama palengvinti dėl paskelbtos ekstremaliosios situacijos sukeltas nepalankias ekonomines ir finansines pasekmes, mažinti skurdą ir socialinę atskirtį, lapkričio mėnesį socialinę pašalpą gavusiems Klaipėdos miesto gyventojams paskutinį šių metų mėnesį skirs papildomą vienkartinę materialinę paramą – 166,40 euro šeimai (vienam gyvenančiam asmeniui).

Parama klaipėdiečiams bus išmokėta jau šį mėnesį tokia pačia tvarka, kuria yra (buvo) mokama socialinė pašalpa, pažymima savivaldybės pranešime. Socialinės pašalpos gavėjams dėl šios paramos atskiro prašymo teikti nereikia.

Papildoma vienkartinė piniginė išmoka socialines pašalpas gaunantiems klaipėdiečiams skiriama iš Klaipėdos miesto savivaldybės biudžeto lėšų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Katakomba

Katakomba portretas
O kiek etatų? Per metus 20 milijonų eurų soc įstaigų etatams.... Kur dar komunalinės ir t.t. soc įstaigų išlaikymas... Klaipėda leidžia sau prabangą tiek etatų išlaikyti. Nepanaudotos lėšos atlyginimams, todėl ir motyvas kad daugiau liktų nepanaudotų

Joana

Joana portretas
Taigi ne tik kaune betvarkė ,tas pats ir Šakiuose.Kur tai matyta susitvarkai dokumentus maisto produktams rugpjūčio mėnesį ,o gausi tik 2022m tipo kažkur pradingo dokumentai.

La

La portretas
Baisu gyvent kaune kur jokios pagalbos nėra ir nebus, kituose miestuose labdaros valgyklose ir mėsos žmonės gauna pavalgyti ir cepelinų Šiauliuose žmonėms paruošė porciją prieš šventes, o Kaune prieš šventes ir visus metus tik sriuba iš kažkokių atliekų makaronų, ir košė skystą gleivėta kažkokia ir nieko daugiau, niekados nėra buvę nieko iš mėsos ar žuvies, ar kiaušinių niekados to nėra buvę, tai yra baisu kaune kas darosi, kaip palikti žmonės badauti!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių