Quantcast

Skiepijimas „Janssen“ vakcina – ir prie Klaipėdos prekybos centro

  • Teksto dydis:

„Janssen“ gamintojo vakcinos pageidaujantys klaipėdiečiai po savaitės nuo COVID-19 kviečiami skiepytis be išankstinės registracijos. Birželio 25 d. prie Klaipėdos „Akropolio“ (Taikos pr. 61) centrinio įėjimo Nr. 1 lauks Nacionalinio kraujo centro palapinė, kurioje visi norintys galės pasiskiepyti „Janssen“ vakcina. Pageidaujantys vakcinuotis gyventojai laukiami nuo 11 iki 16 val. Atvykstant reikia turėti asmens dokumentą.

„Nacionalinis kraujo centras ir Klaipėdos miesto savivaldybė kviečia pasinaudoti galimybe pasiskiepyti nuo COVID-19 net ir nevykstant į Vakcinacijos centrą. „Janssen“ vakcina gali būti skiepijami gyventojai nuo 18 metų amžiaus, šia vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl visiems pasiskiepijusiems planuoti laiko antrai dozei nereikia“, – sako Klaipėdos savivaldybės Sveikatos apsaugos sk. vedėja Rožė Perminienė.

Jei bus karšta diena, gyventojai raginami nepamiršti galvos apdangalų ir vandens, lietingą dieną – skėčio. Po skiepo bus sudarytos galimybės palaukti 15 minučių.

Tuo metu Klaipėdos vakcinacijos centras Kretingos g. 36 (LCC tarptautiniame universitete) dirba įprastu režimu ir norinčiųjų skiepytis laukia kiekvieną dieną.

Čia pasiskiepyti galima dviem būdais: 

– Užsiregistravus iš anksto internete koronastop.lt arba Karštosios linijos tel. 1808. Registruojantis galima pasirinkti norimą vakciną, vakcinacijos datą ir tikslų laiką. Užregistruoti skiepui galima ne tik save, bet ir kitą asmenį. Skiepams gali registruotis visi gyventojai, tarp jų ir vaikai nuo 12 metų amžiaus. 12-15 metų amžiaus vaikus turi užregistruoti tėvai, įtėviai, globėjai.

– Pasiskiepyti galima ir be išankstinės registracijos. Tų, kuriems registruotis iš anksto nepatogu, Klaipėdos vakcinacijos centras laukia kasdien, įskaitant savaitgalį, nuo 13 iki 15 val. Atvykus galima rinktis iš tų vakcinų rūšių, kurias tuo metu turi vakcinacijos centras.

Atvykstant skiepytis reikia turėti asmens dokumentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liepa.

Liepa. portretas
Nebežino kaip prakišti, ta šūda.

pensininkė

pensininkė portretas
skiepykite oro uostuose matote kad atveža iš kitur tokia tvarka kad tik savus skriausti tik nesuprantu kodėl taip kiša tas vakcinas juk kas norės ir pasiskiepys ar yra daug nenorinčių o gal naudos iš jo jokios čia yra didžiulė pasaulinė paslaptis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių