Quantcast

Skelbimą priklijavo prie suolo

Naujas Vydūno sodu vadinamas skveras žada tapti įdomių renginių vieta. Apie vieną tokių paskelbta plakate, priklijuotame dvipuse lipnia juosta prie medinės suolų atbrailos.

Plakatas skelbia, kad penktadienį 17 val. šioje vietoje vyks Vydūno skaitymai. Didelio formato spalvingu plakatu siekta patraukti praeivių dėmesį ir pakviesti žmones ateiti į renginį.

Daugybė klaipėdiečių laukė šio skvero įrengimo ir džiaugėsi, kai jis pagaliau buvo atidarytas. Klaipėdiečiai įsitikinę, kad jis taps lankoma vieta, ir siekia, jog erdvė kuo ilgiau išliktų švari ir tvarkinga.

Tie, kuriems bent kartą yra tekę ką nors tvirtinti abipuse lipnia juosta, žino, kad jos klijai yra itin kibūs, o nulupus juostą lieka lipni dėmė, kuri traukia dulkes ir kitokius nešvarumus, todėl netrukus tampa tamsi ir nešvari.

Pasipiktinę tokiu atsainiu požiūriu klaipėdiečiai ėmė domėtis, kas sugalvojo taip gudriai pranešti apie renginį.

Kvietimus į renginį elektroniniu paštu išsiuntęs Lietuvos Respublikos Seimo nario Dainiaus Kepenio padėjėjas Konstantinas Lotiuk prisipažino, kad tai padarė jis.

Išgirdęs priekaištus, kad tai yra nesektinas pavyzdys, galintis paskatinti tokiu būdu skvere klijuoti ir kitokius skelbimus, K.Lotiuk teisinosi, kad šioje vietoje nėra lentelės, kur būtų galima skelbti apie renginius.

Netrukus Seimo nario padėjėjas patikino skelbimą nuėmęs ir suoliuką nuvalęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teleu

Teleu portretas
Vakar vakare ejau paziureti kaip aikste atrodo vakare ,tai turiu minciu ,gal viskas ir gerai keli suniukai su panele,vietinis katinas einantis ,ir trys prozektoriai kurie visiskai netinka paminklo apsvietimui ,sviecia i dangu bet ne i paminkla ........skulptura vakaro fone tamsus kleckas ......tai mano nuomone .....

Šlykštu

Šlykštu portretas
Kokie dar skaitymai po Vydūno išniekinimo?!

Konstantinui

Konstantinui portretas
Tiltų g., priešais valstiečių būstinę, gerb. Konstantinas veikiausiai taip pat pasidarbavo, pakabindamas reklamą ant buvusio Kristiana salono lango.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių