Quantcast

Šilutės plente eismą trikdė lietus

Šilutės plentu pirmadienio pavakarę važiavę klaipėdiečiai stebėjosi kone ežeru virtusiu kelio ruožu. Dėl pakilusio vandens lygio sulėtėjo automobilių eismas. Šalia pėsčiųjų perėjos lūkuriavę žmonės suko galvas, kaip saugiai pereiti patvinusią gatvę.

"Toks vaizdas pasitiko Šilutės plente ties "Bazės" autobusų stotele. Gyvenu šalia daugiau nei dešimt metų, bet tokių "ežerų" matyti dar neteko. Žmogus norėjo gatvę pereiti, bet turbūt suprato, kad gali paskęsti", – ironizavo vaizdą nuotraukose įamžinęs klaipėdietis.

Plentu plaukiančių automobilių nuotraukos kaipmat apskriejo socialinį tinklą "Facebook".

Dalytis didžiule pelke virtusios miesto gatvės fotografijomis ėmė ir daugiau klaipėdiečių.

"Ten vyksta kelio remonto darbai. Kai nuslūgs vanduo, atkreipkite dėmesį į kanalizacijos šulinių dangčius. Gali būti, jog jie visi uždengti, kad purvas dėl remonto į kanalizaciją nepakliūtų. Galbūt todėl ir vandens tiek susikaupė?" – spėliojo klaipėdietis "Facebook" vartotojas.

Kaip tai padaryti po lietaus, kai pravažiuojantys automobiliai aptaško nuo galvos iki kojų?

"Ties perėja dėl ilgojo remonto darbų Šilutės plente šviesoforas jau kurį laiką išjungtas. Norint pereiti gatvę, tenka stovėti prie šaligatvio krašto, kad vairuotojas pamatytų ir sustotų. Kaip tai padaryti po lietaus, kai pravažiuojantys automobiliai aptaško nuo galvos iki kojų? Kaip perbristi per didžiules balas?" – viešai piktinosi kita klaipėdietė.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Vidmantas Paliakas tikino, kad skundų iš miestiečių dėl susidariusios problemos Šilutės plente iki šiol nesulaukta.

Vis dėlto, vyriausiojo specialisto žodžiais, problemai spręsti nedelsiant bus imamasi veiksmų.

"Reaguosime iš karto. Nuvyksime pasižiūrėti, kokia ten situacija. Sunku pasakyti, dėl kokių priežasčių susidarė balos. Kol kas neaišku, ar dėl remonto, ar dėl užsikimšusių kanalizacijos šulinių. Problemą spręsime", – žadėjo vyriausiasis specialistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis

Vietinis portretas
Labai svelnus straipsnis :-) O miesto valdzia pasirodo apie si problema nieko nezino. Kurgi ne - juk cia nebuna dziazo festivaliu. Galetu gerb. miesto meras su visa savo gausia KOMANDA pabandyti pereiti gatve ties Bazes stoteles - butu idomu paziureti ir dar pakviesti LNK, TV3 ir LRT kad filmuotu :-)

Piktinuosi

Piktinuosi portretas
Kiek gali remontuoti tą gatvę ? Galo net nesimato . Per karščius - dulkės dabar - balos.

Vėtra

Vėtra portretas
Kaip pasiekti kitą krantą ? Taip buvo ir visą žiemą ir pavasarį taip buvo. Tik tada avėjome žieminius aukštais aulais batus ir pereiti purvo balą buvo kur kas paprasčiau. Dar veikė šviesoforas - nutaikęs momentą pribėgdavai prie mygtuko įjungdavai šviesoforą - mašinos sustodavo vandens bangavimas aprimdavo , automobiliai nesitaškydavo purvo fontanais , buvo galima perbėgti gatvę. Dabar tai maksimalių išbandymų ruožas. Stebiuosi mūsų žmonių begaline kantrybe ir tolerancija gatvės remonto vykdytojams - sugadinta avalynė , rūbai , šlapios kojos ir nieko - tyli .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių