Quantcast

„Vakarų laivų gamyklos“ generalinio direktoriaus A. Šileikos sveikinimas

  • Teksto dydis:

Brangūs klaipėdiečiai, miesto svečiai, AB „Vakarų laivų gamykla“ įmonių grupės darbuotojai ir partneriai,

besibaigiantys 2022-ieji pasauliui nepagailėjo skaudžių įvykių bei iššūkių, kurie giliai įsirėš ne tik istorijos puslapiuose, bet ir mūsų visų atmintyje. Nepaisant lydėjusių sukrėtimų, tikiu, kad kiekvienas, apžvelgdamas praskriejusius metus, atrasime, kiek daug gero nuveikėme ar pasiekėme, ir būtent tai mus skatins nesustoti, eiti į priekį, įkvėps naujiems darbams bei brandiems sumanymams.

AČIŪ tariu visiems, prisidedantiems prie mūsų įmonių grupės sėkmės ir pažangos – darbuotojams, kurie yra vertingiausia mūsų bendrovės dalis, už kasdienį sunkų darbą, partneriams už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą.

Nepraraskime vilties ir tikėjimo ne tik magišku šventiniu laikotarpiu, bet ir visais 2023-iaisiais metais. Branginkime, saugokime ir džiaukimės tuo, ką turime, o laimę stenkimės atrasti kasdienio gyvenimo smulkmenose.

Taikos, santarvės, sveikatos bei gerovės ateinančiais metais!

Nuoširdžiai,

Arnoldas Šileika, generalinis direktorius



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdiečiui

Klaipėdiečiui portretas
jo , jus prisiminsi viešai tai paskui visi savaime prisimins kaip puikiai kažkada tais laikais dirbo Vakarų laivų gamykla. Kai nereikėjo jokių privačių žulikų apsimetančių specialistais valdymų o Valstybė pati viena puikiausiai tvarkėsi su va tokiom didžiulėm savo įmonėm. Ne mizerni mokestėliai eidavo į biudžetą o VISAS ĮMONĖS PELNAS. Todėl ir buvom turtingi/net Maskva pasimdavo savo dalį/ O dabar amžini verksmai - viskas aplink bankrutuoja degraduoja ir žengia į išnykimą..Galima puikiai palyginti koks buvo Lietuvos pramonės ir ūkio lygis tada ir koks yra dabar ir koks modelis yra tikrai geras o koks naudingas tik valstybiniams vagims. Taip kad geriau apie tokius dalykus tylėt. Kai nežinai tai ir nenori

va kas turėtu Klaipėdos meru būti

va kas turėtu Klaipėdos meru būti portretas
vaikinas jau šeštą ryto su savo prabangiu automobiliu prie uosto vartų stovėdavo

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Kaip visada, buvusių ilgamečių darbuotojų nė nepamini sveikinime...O jie dar gyvi.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių