Quantcast

Šildymo sezono pradžia uostamiestyje – dar miglose

Uostamiesčio gyventojai spėlioja, kada bus nuspręsta pradėti šildymo sezoną. Daugelis baiminasi, jog mokėti reikės brangiau.

Klaipėdos savivaldybė sulaukė nemažai gyventojų prašymų, kad šildymo sezonas dar nebūtų pradėtas.

„Klaipėdiečiai nuogąstauja, kad didėjančios šildymo kainos žymiai išaugins išlaidas, todėl dalis gyventojų linkę atitolinti tą momentą. Be to, šildymo sezono neskubina ir palankios gamtinės sąlygos: savaitgalį prognozuojami saulėti orai, vidutinė temperatūra laikysis apie 10 laipsnių šilumos“, – teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis.

Nepaisant palankių orų, ne visiems daugiabučių gyventojams pakanka šilumos kambariuose.

Miesto savivaldybės Statinių administravimo skyriaus vedėja Diana Gerasimovienė teigė, kad daugiabučių ir gyvenamųjų namų gyventojai gali patys spręsti dėl pastatų šildymo pradžios, nepriklausomai nuo savivaldybės sprendimo.

Savivaldybės interneto svetainė skelbia, kad savivaldybei priklausančios ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo, taip pat socialinių paslaugų įstaigos centralizuotai šildyti pradėtos nuo spalio 4 d.

Praėjusiais metais šildymo sezonas Klaipėdoje prasidėjo spalio 14–15 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką čia buri senoli -

Ką čia buri senoli - portretas
,,..jeigu butu skundesi tai i Sibira ar i Arktika butu issiusti.."? Vėl senu konservatnykų papratimu klastoji istoriją? Jeigu pasiskūsdavai ne lietuviui o rusiui tai viskas būdavo sutvarkyta ir teisybe galima buvo rast (nebent valstybininkai sugebėdavo gerai pagirdyt ką reikia tai tada nelabai išeidavo)Kodėl nepasakai kad ,, į Sibirą ir Arktiką"pakuodavo savi savus. Vadovaujantys komunistai iš tikrųju darė juodus darbelius labai slėpdami galus bet pasiskundus tiesiai Maskvai kad ir eiliniam žmogeliui ka aną nuskriaudė nevienam vadui sikna buvo nutarkuota. Lėkė iš postu sulig ta diena kap angelai su prlunksna siknoj..:D:D))Užtai visi laiškai paštuose kur buvo užrašyti Maskvos adresai buvo tikrinami ir dingdavo..Žmonės skundus įduodavo traukinių einančiu į Rusiją palydovėm ir paprašydavo įmest juos į pašto dėžutę Maskvoj..Viską žmonės matė ir žinojo.Ir mokėjo patys suktis pagal situaciją. Ir aš daug tikro žinau apie tą praeitį. Baba man viska papasakojo. Taigi nemeluok falšyvas seni.

TOS PACIOS DAINELES

TOS  PACIOS DAINELES  portretas
Prie ruso pradedavo sildyma ,kada vidutine temperatura budavo 8, astuoni laipsniai,rusai turi daugiausiai naftos ir duju ir buvo komunizmas valde viena partija ,kuri rupinosi darbo zmogumi ir niekas nesiskunde,jeigu butu skundesi tai i Sibira ar i Arktika butu issiusti pas baltsas meskas ir i miskus Urale pasisildyti kertant medzius ,visi buvo patennkinti.O dabar klimatas syla ,temperatura kyla ,tai jie padare 10 desimt laipsniu.Ka cia dejuoti eikit i butyus rinkite parasus ir sildykite s,kodel nepajudate ,juk yra aiskus istatymas ,nori sildytis rink parasus ir 51 proc.surikus nera problemos.Bet per tiek metu nesigirdi ,kiek namu konkreciai surinko parasus.Nera .Todel nereikia pazeidineti istatymu ir viskas ,.o kas turi rupintis viesu interesu tai aisku.Savivaldybe ir kas paleidzia ta siluma.Reikia atsakingus asmenis patraukti i teisma ir viskas.Kiek ta demokratija -demogogija geli testis.

Vaje vaje

Vaje vaje portretas
tos dvi savaitės anksčiau jei ijungs šildyma pensionėrams nuneš daug pinigu? Bus mažiau ko telefoniniams sukčiams atiduot?:D)
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių