Quantcast

„Seni kibirai“ nuspalvino Klaipėdą

Šeštadienio vidurdienį Klaipėdos gatvėmis vaikštinėję žmonės patikėjo, kad gyvenimas sugrįžta į senas vėžes – uostamiesčiu riedėjo spalvinga senovinių automobili kolona. Taip senovinių automobilių asociacijos „Seni kibirai“ nariai pradėjo sezoną.

Prieš vidurdienį prie „Studlendo“ savo išpuoselėtas mašinas rikiavę klubo nariai rengėsi pirmam renginiui, kurį pavadino „Išvaryk viruso baimę“ .

Darnia kolona pervažiavę miesto centrą ir pasukę į kruizinių laivų terminalą akį traukiančių automobilių savininkai leido jais pasigrožėti klaipėdiečiams ir šioje vietoje.

Asociacijos steigėjas ir prezidentas Arvydas Simonaitis teigė, kad šiemet karantinas pavėlino sezono pradžią, „Seni kibirai“ praėjusiais metais pradėjo aktyvią veiklą bent pora mėnesių anksčiau ir spėjo sudalyvauti ne mažiau nei dviejuose dideliuose renginiuose.

Apie 30 klaipėdiečių ir atokiau gyvenančių senų automobilių mėgėjų asociacija visada nuspalvina miestą savo mašinomis ir pritraukia labai daug smalsuolių.

Kaip visada, šeštadienį žmonės fotografavo automobilius, patys save jų fone ir klausėsi mašinų savininkų kalbų.

Po viešo pasivažinėjimo miesto gatvėmis ir pastovėjimo aikštėse automobiliai nuriedėjo į senojo dujų fabriko kiemą.

„Turime pasipasakoti, aptarti ką šiemet veiksime ir paprasčiausiai maloniai pabendrauti“, – apie neoficialiosios renginio dalies planus pasakojo A.Simonaitis.

Dujų fabriko kiemas talpina apie pusšimtį išskirtinių automobilių, esama planų šioje vietoje įrengti senų mašinų muziejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Diana

Diana portretas
Nu sugadino nuotaiką,kodėl jokios info ar reklamos nebuvo(bent jau nematėm),lyg tyčia,aplink vaikščiojom,o kas po nosim vyksta,sužinojom po dviejų dienų.Na kaip kokie pogrindininkai

Anonimas

Anonimas portretas
Pagal komjaunimo diena turėtų būti nauji kibirai

As

As portretas
Kaip galima ratitetines priziuretas masinas, kurios taip nuostabia atrodo, pavadinti "seni kibirai"? Jus nors zinot uz kiek galima parduoti toki"kibira? Kas raso tokius straipsnius... Intelekto trukumas ir tike..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių