Quantcast

Šalyje didėja užsikrėtimų skaičius: ištuštėjo Klaipėdos savivaldybės kabinetai

Didėjantis užsikrėtimų COVID-19 atvejų skaičius verčia valdininkus dirbti iš namų. Dabar savivaldybės kabinetuose galima rasti tik apie trečdalį visų darbuotojų.

Baltaisiais rūmais vadinamame savivaldybės pastate Liepų gatvėje šiomis dienomis vėl gerokai tyliau ir tuščiau. Administracija išplatino raginimą rinktis nuotolinį darbą ir kaip įmanoma labiau vengti darbo kabinetuose.

Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė patvirtino, kad vakar, antradienį, Klaipėdos savivaldybėje savo darbo vietose dirbo 145 darbuotojai, tai yra 38 proc. visų savivaldybės darbuotojų.

Dirbti namuose tądien liko 239 valdininkai, tai yra 62 proc. visų įstaigos darbuotojų.

"Tai nereiškia, kad kiekvieną dieną yra taip pat. Kitomis dienomis gali būti vienu kitu darbuotoju daugiau ar mažiau. Laikomės rekomendacijų dėl nuotolinio darbo. Jos galioja visoms įstaigoms. Skyrių vadovai atsakingi už darbo organizavimą. Informacijos apie sergančiuosius ar besiizoliuojančiuosius neturiu, tokios informacijos nekaupiame", – paaiškino I.Gelžinytė-Litinskienė.

Kiekvieno skyriaus vadovas turi užtikrinti sklandų padalinio darbą.

Valdininkai jau turėjo nemažai pamokų pirmųjų dviejų karantinų metu, iš namų daugelis jau yra dirbę netrumpą laiką.

"Svarbiausia – aptarnauti gyventojus ir užtikrinti, kad jiems savivaldybės paslaugos būtų teikiamos. Kol kas lyg ir viskas vyksta normaliai. Aš pati iš gyventojų nusiskundimų negavau. Jei tokių žinių būtų, mums tokia informacija būtų labai naudinga", – patikino Personalo skyriaus vadovė.

Priėmusi Piliečių chartiją Klaipėdos savivaldybė įsipareigojo dirbti kaip įmanoma greičiau ir kokybiškiau, todėl visi raštai ir skundai labai rimtai nagrinėjami.

Gyventojai, kuriems nesiseka susisiekti su valdininkais ar pasiekti paslaugų užtikrinimo, turėtų apie tai informuoti elektroniniu paštu info@klaipeda.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>

> portretas
Buvo laikai,kai nedirbti reikejo eiti i darba,Dabar ..., nei i darba eiti,nei dirbti,bet pinigus JAMA, pinigus su priedais,su premijom,su ... .

Lietuvis

Lietuvis  portretas
Klaipeda nasa !!! Ty sto po kytajsky nieponymajies??? Soviem Soviet durakkk!!!!

Čerlis

Čerlis portretas
Oras ten paėjimas kaip prekibcentry,sedi kabinetuose ir patys savęs bijo,turi dirbti parodyti pavyzdį.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių