Quantcast

Sąjūdžio parke Klaipėdoje – kinas ir senjorų šokiai

  • Teksto dydis:

Po karantino gyvo bendravimo išsiilgę klaipėdiečiai rinkosi į renginį „60+ KINE“, kurio metu po atviru dangumi stebėjo prestižiniais kino apdovanojimais įvertintą ispanų kino grando Pedro Almodovaro juostą „Skausmas ir šlovė“, mėgavosi renginio rėmėjų vaišėmis, dovanomis bei šokių studijos „Zouk Alegria“ trenerės Giedrės Milašienės šokių pamokomis.

Prieš pat filmo seansą renginio svečiams buvo pristatytas ir Pasaulinės lyderystės konferencijos projektas „Tyli lyderystė“, kurio tikslas – atskleisti visuomenei retai žinomus, tačiau savo kilniais darbais kitų gyvenimus keičiančius ir įkvepiančius tylius lyderius.

Nemokamo žurnalo senjorams „60+“ įkūrėja bei vasaros renginių „60+ KINE“ idėjos autorė Laura Balčiūtė džiaugėsi, kad prie turiningo senjorų ir ne tik laisvalaikio prisidėjo vietos verslas, dovanodamas nemokamus bilietus į renginį.

Kaip teigė organizatoriai, renginius po atviru dangumi organizuoti nuspręsta dėl saugumo, o mažesni šalies miestai projektui pasirinkti taip pat neatsitiktinai.

„Praėjus įtemptam karantino laikui, nusprendėme vasaros renginius surengti ir mažesniuose Lietuvos miestuose, kur pramogų ir veiklos senjorams yra kur kas mažiau. Renginiai po atviru dangumi pasirinkti dėl senjorų saugumo, norėjome būti užtikrinti, kad mūsų renginiai yra visiškai saugūs. Lauke saugumą užtikrinti – paprasčiau“, – teigė kūrybinės agentūros „Ugdanti komunikacija“ vadovė Karolina Barišauskienė.

Nors „60+ KINE“ renginiai skirti senjorams, tačiau palaikyti jiems draugiją kviečiami ir įvairaus amžiaus jų artimieji. Liepos mėnesio renginiai „60+ KINE“ jau įsibėgėjo.

Kino seansai jau vyko Marijampolėje, Panevėžyje, Tauragėje, Mažeikiuose, Klaipėdoje, liepos 29 d. renginys vyks Alytuje.

Kiekviename mieste senjorų laukia po 200 nemokamų bilietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks miesto valdžios

Koks miesto valdžios portretas
požiūris į didžiausią gyvanamą rajoną Klaipėdoje, tokia ir aplinka ir renginių lygis. Kažkas per tą kiną ir šokius ima projektinius ir neviešinamus pinigus. Pateikit ataskaitą su sąskaitom tada patikėsiu kad viskas skaidru, švaru ir vertinga.

Ghm

Ghm portretas
Parkas trahiškos būklės, trinkelės šleivos, kur medžiai? Žaidimų aikštelės nutrintos ar tuos parkus kas nors prižiuri atsako?

Tam reziume

Tam reziume  portretas
pašutot gyvendamas ne harleme ? Išsilavinimas 0 , turtuoli ? Nežinai , kad parką įrengė savivaldybė ( projektas ) , todėl gyventojai negali savo nuožiūra gėlyčių ar kokių augalų sodinti ? Kaip nusibodo buki darantys " kiaura galva " išvadas .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių