Quantcast

Rūpinasi klaipėdiečių saugumu: mieste įrengtos apsauginės tvorelės

Herkaus Manto gatvėje įrengta apsauginė tvorelė, turinti prisidėti prie eismo saugumo šioje judrios arterijos dalyje. Tokių priemonių imtasi atsižvelgus ir į prieš kurį laiką nutikusį eismo įvykį.

Šiomis dienomis Herkaus Manto gatvėje, ties 77 numeriu pažymėtu namu, ant šaligatvio įrengta apsauginė tvorelė.

Atitvarą nuspręsta pastatyti įvertinus tai, kad šioje vietoje yra gana siauras šaligatvis, o šalia esanti gatvė – judri.

Be to, į šioje vietoje įsikūrusią vaikų užimtumo įstaigą atvyksta nemažai vaikų ir jaunimo.

Apsauginę tvorelę, anot Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiojo specialisto Vidmanto Paliako, nuspręsta įrengti dar ir atsižvelgus į tai, jog prieš kurį laiką ten buvo nutikęs eismo įvykis, kurio metu automobilis buvo peršokęs per šaligatvio bortą.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pašnekovo teigimu, tokiai priemonei pritarė ir policijos atstovai.

Apsauginė tvorelė greta Herkaus Manto gatvės bus sumontuota iki įvažos į ten esančių namų kiemus, o už jos pėstieji jau netrukus "pasislepia" už mūrinės sienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tttttttt

tttttttt portretas
pasižiūrėkite youtube kaip šitos tvoreles tiesiog išsproginėja skeveldromis į jas atsirenkus automobiliams ir sužaloja net toli esančius pėsčiuosius. Jos tinkamos tik trukdyti pėstiesiems patekimą į gatvę, automobilių barjerai visai kitaip atrodo

Kur eismo kontrolės atsakingi ????

Kur eismo kontrolės atsakingi ???? portretas
Reikia pačio eismo.kontrole vykdyti, kol bus tokie užsisėdėje kaip džermeika tai.nieko gero ir nebus, galima ir 3 metrų tvoras statyt, darbo tik statybininkams bus bet ne saugumo

Visiški

Visiški portretas
Visiška nekompetencija, žiauru...
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių