Quantcast

Rugsėjo 5 dieną Klaipėdoje atidaroma unikali robotų paroda

  • Teksto dydis:

Nuo rugsėjo 5 dienos buvusioje „ElektroMarkt“ parduotuvėje adresu Taikos pr. 56 veiks interaktyvi paroda „Robotų miestas“. Atvyksime kartu su unikaliais robotais iš Japonijos, JAV, Korėjos, Prancūzijos, kuriuos buvo galima matyti tik pasauliniuose pristatymuose arba kino teatruose.

„Robotų miestas“ jau aplankė Milaną, Atėnus, Rygą, Taliną, Prahą, Almatą, Sankt Peterburgą ir kitus miestus. Nuo rugsėjo 5 d. Klaipėdos miesto gyventojai ir svečiai taip pat turės galimybę aplankyti šią unikalią parodą.

Jūsų šeima galės keliauti į ateities pasaulį! Čia humanoidiniai robotai yra labai panašūs į žmones. Jie mėgsta bendrauti, kai jiems yra smagu, jie juokauja ir apkabina. Jie įsimyli arba liūdi. Raumeningas robotas Matthew iš Las Vegaso išmokys jus šokti ir netgi pakvies jus į pasimatymą.

Naujausias roboto šuns Aibo modelis duos leteną ar apsivers, kad paglostytumėte jo pilvą. Tai tikras šuo roboto kūne.

Peperį robotą ypač dievina maži vaikai, nes jis labai panašus į  animacinio filmo herojų. Peperis turi unikalų plastikinį kūną, o jo rankos atlieka tikrų šokėjų judesius. Pepper dirba Japonijos ir kitų didžiųjų pasaulio miestų oro uostuose.

Parodoje galite stebėti pirmąsias pasaulyje roboto žuvis iš Korėjos. Robotas turi dirbtinį intelektą ir identiškai atlieka žuvies judesius. Šios žuvys yra labai populiarios Tokijo aukščiausios klasės restoranuose.

Jums suteiksime galimybę pažiūrėti kaip atrodo miestas 3D spausdintuve. Taip pat sutiksite robotų padėjėjus, kurie kaip tikri menininkai gali gaminti maistą, plauti langus ir tapyti.

Naudodami „bullet–time“ technologiją galėsite nufotografuoti savo šeimą 3D formatu. Su virtualios ir papildytos virtualios realybės technologijomis scenoje pamatysite fantastiškus techno šou, tokius kaip „Robotų teatras“, kuriame robotai demonstruoja akrobatikos stebuklus arba stovintį ant galvos.

Rugsėjo 5–27 dienomis Taikos pr. 56, buvusioje „ElektroMarkt“ parduotuvėje, (kitapus gatvės nuo „Akropolio“).

Bilietus galima įsigyti robotumiestas.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
Senienas i Zanzibara?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių