Quantcast

Remontas baigėsi: kelyje į Palangą nuimti apribojimus žymintys kelio ženklai

Rugsėjo pabaigoje pradėję tvarkyti labiausiai susidėvėjusį kelio ruožą pakeliui iš Klaipėdos į Palangą, kelininkai jau baigė darbus ir nuėmė apribojimus žyminčius kelio ženklus.

Remonto darbai valstybinės reikšmės magistraliniame kelyje A13 Klaipėda–Liepoja nuo 11,945 iki 19,057 kilometro truko apie tris mėnesius.

Remontuoti asfalto dangą ėmėsi bendrovė "Eurovia Lietuva".

Lietuvos automobilių kelių direkcijos ir bendrovės "Eurovia Lietuva" pasirašyta sutartis, kurios vertė – apie 2,4 mln. eurų, įsigaliojo šiemet rugsėjo 11 d.

Darbams atlikti buvo duotas keturių mėnesių nuo sutarties įsigaliojimo terminas.

Tačiau Lietuvos automobilių kelių direkcijos komunikacijos vadybininkas Saulius Jansonas patikino, kad kelio rekonstravimo darbai jau baigti, ir kelias yra tinkamas eksploatuoti.

Ar kelininkai čia dar grįš pavasarį, kol kas nežinia.

Vairuotojus nudžiugino galimybė važiuoti be didesnių apribojimų, o kai kurie greičio mėgėjai jau spėjo nuslysti nuo naujai suremontuoto kelio.

Kasdien važiuojantieji šiuo keliu dalijosi įspūdžiais. Anot jų, posūkyje kelias turi tokį pakrypimo kampą, kad gali pasirodyti, jog mašina važiuoja su nuleista padanga.

Pareigūnai ketina šioje vietoje rengti patikras ir taip pripratinti vairuotojus laikytis leistino greičio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šioferis

šioferis portretas
kažkoks keistas kelias, absoliučiai nei vieno kalnelio, o juk kalnelia taip dabar madinga.

OB

OB portretas
Bet ar sunku buvo prilipinti prie išvažiavimo į kairę dar nors trumpą trečią išvažiavimo juostą? Vietos juk pakankamai, sąnaudos nebūtų išaugusios ypatingai. Vadinasi, saugumas paskutinėje vietoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Nors kokybė ir nė kokia bet vis geriau negu buvo, tai viena, bet turiu ir antrą pastebėjimą, visi kairieji posūkiai like. Ir ačiū dievui. Savo laiku kai buvo rekonstruojama to paties kellio atkarpa nuo jakų žiedo sakykim iki tilto per geležinkelį visi kairieji posūkiai buvo panaikinti, nors ir buvo aplimkinių gyvenviečių nepasitenkinimą atsakymas buvo trumpas, ES reikalavimai, tai kaip čia dabar pusei to paties kelio yra ES reikalavimai, kitai pusei jau nebėra.... sakyčiau idiotizmas, idomu būtų išgirsti kokį dabar kelininkai ar projektuotojai atmaza sugalvotų.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių