Quantcast

Pusantro šimto neringiškių tvarkė aplinką

Neringoje akcijoje „Darom 2009“ dalyvavo 165 žmonės. Pasak akcijos Neringoje koordinatorių, šie duomenys nėra tikslūs, nes kai kurie žmonės  registruotis nepanoro. Aktyviausi buvo juodkrantiškiai. Oficialiai gyvenvietę ir jos prieigas švarino 53 žmonės. Preiloje šurmuliavo 48 žmonės, Pervalkoje - 28, Nidoje - 36.

 Neringiškiai prie Kuršių nerijos tvarkymo prisideda kasmet. Jau ne pirmus metus Neringos savivaldybė paskirsto tvarkymo plotus, kuriuose šiukšles renka įvairios įstaigos.

Praėjusią savaitę į tokią talką rinkosi ir Neringos savivaldybės administracijos darbuotojai, rinkę šiukšles pajūryje, nuo centrinės gelbėjimo stoties iki šiaurinės.

Savo kiemus turėtų suskubti tvarkyti ir gyvenamųjų namų gyventojai. Tvarkytis ragina ir Neringos savivaldybės būtų ūkis. Gyventojai raginami iš bendrojo naudojimo patalpų (rūsių, koridorių, laiptinių) pašalinti namų apyvokos daiktus, statybines medžiagas, šiukšles ir kitus pašalinius daiktus.

Artimiausiu metu Neringos gyvenvietes, prieš vasaros sezono pradžią, peržiūrės Nuolatinė savivaldybės švaros ir tvarkos priežiūros komisija.


Šiame straipsnyje: Neringadarom 2009talka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių