Quantcast

Profesinės šventės minėjime – padėkos

Klaipėdos savivaldybės darbuotojai savaitę pradėjo šventiškai. Pirmadienį jie minėjo savo profesinę šventę – Vietos savivaldos dieną. Darbuotojai buvo apdovanoti už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą.

Uostamiesčio savivaldybės darbuotojai paminėti Vietos savivaldos dieną rinkosi Klaipėdos piliavietės konferencijų centre.

„Renginio tikslai arba misijos yra dvi – pagerbti nusipelniusius darbuotojus ir pristatyti bei pamatyti naują objektą“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Informavimo ir e. paslaugų skyriaus vedėja Vilija Venckutė-Palaitienė.

Uostamiesčio savivaldybėje dirba 458 darbuotojai. 44 iš jų bus apdovanoti už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą. Jiems bus įteiktos padėkos ir kvietimai į spektaklį.

V.Venckutė-Palaitienė pasakojo, kad darbuotojus, kuriuos reikia įvertinti, siūlo tiesioginiai jų vadovai – departamentų direktoriai arba skyrių vedėjai.

Vietos savivaldos diena spalio 10-ąją Lietuvoje minima nuo 2007-ųjų metų.

Šią dieną galima laikyti savivaldybių tarnautojų profesine švente, tačiau kartu tai ir visų žmonių šventė, nes visi gyvename tam tikroje savivaldoje.

Uostamiesčio savivaldybę kasmet mini šią dienai. Praėjusiais metais renginys vyko Klaipėdos koncertų salėje. Šventė buvo surengtas ir pačioje savivaldybėje. Šią dieną buvo organizuojama darbuotojų rankdarbių paroda.

Vietos savivaldos dienai skirtas renginys uostamiestyje vyks ir penktadienį. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro sporto arenoje, esančioje Taikos prospektas 61A, vyks Klaipėdos regiono savivaldybių žaidynės. Į jas neatvyks tik Skuodo savivaldybė.

Visų kitų Klaipėdos regiono savivaldybių: Klaipėdos miesto, Klaipėdos rajono, Palangos, Neringos, Šilutės ir Kretingos rajonų – atstovai turėtų būti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių