Quantcast

Prie jūros aptiko žmogaus išbarstytus pelenus

  • Teksto dydis:

Vienoje gražiausių Lietuvos vietų – ant Olando Kepurės skardžio – kraują stingdantis radinys, praneša naujienų portalas tv3.lt.

Aplinką prižiūrintis vyras čia, po pušimi pamatė pelenų krūveles, o kiek pažarsčius pelenus aptiko įrodymą, kad čia išbarstyti kremuoto žmogaus palaikai.

Pajūrio regioninio parko takais, kaip kasdien praeinantis aplinkotvarkos specialistas tokio radinio po pušimi, ant Olando Kepurės skardžio nesitikėjo.

„Pirma mintis buvo, kad kūrentas laužas, kiek žinau, mūsų teritorijoje negalima šito daryt, pavarčius šituos pelenus radau žetoną, kur buvo parašyta aiškiai „Kėdainiai“ ir tikrai kilo mintis, kad kažkas keisto, kad čia yra ne laužas kūrentas, o žmogaus palaikai sudeginti“, – sakė aplinkotvarkos specialistas Algirdas Račkauskas.

„Mane sukrėtė, nežinau, aš savo artimo – niekada taip su savo artimu nepasielgčiau. Yra tam skirtos vietos, yra kapinės, galima palaidoti, yra ta pati siena“, – tikino aplinkotvarkos specialistas.

„Nieko džiugaus šiandien. Prie Olando Kepurės žmonės barsto pelenus iš urnų. Tiesa sakant, tai ne pirmas kartas, teko rasti ir ne vieną išmestą tuščia kapsulę. Paliktas net žetonas. Pranešėme policijai, nes tai įstatymo pažeidimas“, – socialiniame tinkle "Facebook" skelbė Pajūrio regioninis parkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taikos 543

taikos 543 portretas
Klaipedos kapinese,.skaiciau,kad tuscios zemes liko ant poros metu.Toliau bus laidojami kapinese,kur tik bus tuscia vieta.Toliau,reikia daryti,kaip civilizuotose pasauliuose.Apmokestinti.Moketi kas met.Nesumokejai sudeginti ir i bendra duobe.Tuscia vieta ,sviezienai.Maskvoje skaiciau,desimt metu ir iskasa,sudegina,Tai labai geras biznis.Is kaukoliu traukti auksinius dantis.

Anonimas

Anonimas portretas
Priekvaisa davatkele. Tu matyti kad nezinai krikscioniu Biblijos. Sventakupriai TIKRAJA BIBLIJA jau pakeite NE VIENA KARTA. Vatikane yra griestai saugoma nuo VISU tikra pirmoji biblija kuri skiriasi nuo dabartines kaip diena nuo nakties. Tikroje BIBLIJOE aprasoma kaip Jezus Kristus moke kad DUSIA INKARNUOJASI.. ir dar daug dalyku kurie visiskai NEATITINKA DABARTINIO krikscioniu tikejimo. Pabandyk paklausti baznycioje savo ziniuonio ( kunigu negalima vadinti nes KUNIG yra KARALIUS, o sventikai - ziniuonys NE KARALIAI)

Vilma

Vilma portretas
An kiek esame traumuoti ir suvaržyti,kas čia tokio pelenai? Nu žmogaus,nu žmonės dažnai pareiškia tokį norą,kad pelenai būtų kažkur išbarstyti.Ar ir jie kenkia gamtai?Užkniso su savo draudimais.....
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių