Quantcast

Prenumeratos akcijos startas

Vienintelis regione dienraštis "Klaipėda", pasirodantis šešis kartus per savaitę, skelbia pradedantis pavasarinę kitų metų prenumeratos akciją. Tęsti pirmojo miesto laikraščio ir skaitytojų bičiulystę siūloma už itin patrauklią kainą.

74 metus be pertraukos leidžiamas laikraštis laikosi tradicijos ištikimiausiems skaitytojams ir norintiesiems prisijungti prie jų būrio suteikti galimybę pigiau įsigyti dienraštį ir visus su juo išeinančius leidinius.

"Klaipėdos" žurnalistai sieks ir toliau klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto bei šalies naujienomis.

Pusantro mėnesio nuo šiandien iki birželio 28 d. prenumeruoti laikraštį apsimoka labiausiai.

Visus metus skaityti dienraštį klaipėdiečiai galės vos už 48 eurus. Tiek kainuos prenumerata fiziniams asmenims su pristatymu į namus.

Tad visą mėnesį skaitytojai laikraštį gaus į namus vos už 4 eurus, tai reiškia, kad vienas laikraštis prenumeratoriams kainuos tik 16 centų.

Kai baigsis akcijos metas, laikraščio prenumerata mėnesiui kainuos 6,40 euro.

Juridiniai asmenys galės užsisakyti dienraštį "Klaipėda" sumokėję 57 eurus, už šią kainą laikraštis bus atneštas į įmones, biurus, kavines, gydymo, mokslo bei kitas įstaigas. Visą mėnesį dienraštį įstaigų darbuotojai ir lankytojai galės skaityti vos už 4,75 euro. Akcijai pasibaigus mėnesio prenumeratos kaina bus 7 eurai.

Pavasario prenumeratos akcija patraukli ne tik žemomis kainomis, bet ir maloniais siurprizais. Kiekvienas prenumeratorius gaus sveikatingumo klubo šeimai "Apelsinas" dovaną – bandomąją 14 dienų narystę.

Priminsime, kad "Klaipėda", skirtingai nuo kitų regiono ir šalies leidinių, pasiekia savo skaitytojus ir pirmadieniais. Kartu su dienraščiu leidžiami priedai "Jūra", "Sveikata", "Atžalynas", "Pramogų gidas", "Vakarė", "Autodromas". Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", dukart per metus pasirodo didelės apimties žurnalas "Sveikata".

Skaitytojai džiaugiasi kiekviename šeštadienio "Klaipėdos" numeryje randantys atskiru leidiniu leidžiamą televizijos programą.

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti: "Klaipėdos" redakcijoje (Naujojo Sodo g. 1A, "K centras"); "Klaipėdos" skyriuje prekybos centre "Akropolis" (Taikos pr. 61); pavedimu AB SWEDBANK, sąskaitos nr. LT567300010150874594; miesto bibliotekų skyriuose Giruliuose, Pempininkų, Vingio, Kretingos, Tilžės, Kalnupės, Debreceno, Šiaulių, Laukininkų gatvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių