Quantcast

Prekiautojai peržengė padorumo ribas: pliaže – čeburekai iš šiukšlių dėžės

Prekiautojai čeburekais ir alumi peržengė visas padorumo ribas. Poilsiautojai nufilmavo, kaip prekeivis, išsigandęs gelbėtojų, sumetė čeburekus į šiukšlių dėžę, o kontrolieriams pasišalinus ramiausiai juos išsitraukė, veikiausiai tikėdamasis sėkmingai parduoti poilsiautojams.

Maistas – iš šiukšlinės

Incidentas nufilmuotas sekmadienį Šventosios paplūdimyje.

"Veikėjas, pardavinėjantis čeburekus Šventosios paplūdimyje, pamatęs atbėgantį paplūdimio gelbėtoją, išmetė visus pardavinėtus čeburekus į konteinerį. Po to, palaukęs, kol gelbėtojas nueis,  aplinkinių žmonių akivaizdoje išsitraukė iš konteinerio šiukšlių maišą ir išsirinko visus čeburekus. Vyras juos susidėjo į savo krepšį, o nepraėjus net 10 minučių vėl juos pardavinėjo žmonėms vos už 30-ies metrų", – socialiniame tinkle rašo poilsiautojai, paviešinę vaizdo medžiagą.

Įvykio liudininkai perspėjo pirkėjus, jog jų valgomas maistas ką tik gulėjo šiukšlių dėžėje.

Kai kas nusprendė atsikratyti tokių pietų, o kiti sušlamštė viską iki trupinio.

 

 

Po sulaikymo – kerštas?

"Tačiau ne visi taip elgiasi. Pabandyk pasakyti tokiam poilsiautojui, kad jis valgo karštyje nežinia kiek buvusį čebureką, jis dar supyks. Pajūryje prekiauti čeburekais, išnešiojant juos poilsiautojams, draudžiama. Nėra išduotas nė vienas leidimas. Leidimus turi tik ledų ir kukurūzų pardavėjai. Prekybai žuvimis, čeburekais leidimai nėra duoti", – aiškino Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas.

Gelbėtojai kaip tik šį savaitgalį tramdė ne vieną tokį prekeivį. Dėl pažeidimų ne vieno laukia nuobaudos.

"Paskutinį dar Nemirsetoje pasičiupome. Iš viso 14 nubausta. Tikėtina, jog dėl to jie itin pyksta ant gelbėtojų. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvo apniokotas prie Birutės parko esantis gelbėtojų postas. Vandalai išdaužė langą, o ant kito užrašė įžeidžiamą užrašą", – tikino J.Pirožnikas.

Jonas Pirožnikas / Redakcijos archyvo nuotr.

Alus – po 8 eurus

Rusiškais keiksmažodžiai papuoštas užrašas aiškiai byloja, kieno tai darbas. Rašeiva atvirai grasino gelbėtojams už tai, jog buvo sučiuptas.

"Parašyta: "Negaudykite daugiau, o tai jums bus py...c". Neadekvatus kažkoks. Vienas prekeivių buvo sučiuptas antrą kartą ir gavo 1,5 tūkst. eurų baudos. Mes tarpusavyje kalbame, jog galėjo daužyti ir rašinėti iš pykčio", – pastebėjo J.Pirožnikas.

Tokio amato veikiausiai griebiasi uždarbių netekę ir paskelbus karantiną į gimtinę sugrįžę buvę emigrantai.

Kartu su policijos pareigūnais gelbėtojai sučiupo ir prekiautojus alkoholiu.

O troškulys Palangos pliažuose brangiai kainuoja – net 8 eurai už alaus skardinę.

"Alų perka po eurą, o parduoda po 8 eurus. Vienam pardavė šešias skardines po 6 eurus", – tikino J.Pirožnikas.

Sekmadienį nufilmuoto prekeivio gelbėtojai pliažuose jau nematė dvi dienas.

"Pagausime, teks pasikalbėti. Bet nematyti jo kol kas", – teigė J.Pirožnikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reklama

Reklama portretas
Pirkite tik Žaros . Tikrai ne iš konteinerio kaip bangos. 15 metu poilsiauju sventojoja perku tik zaros

Jarmdaugantas

Jarmdaugantas portretas
OHO, 10 balu straipsnio autoriui! Tavo nuomone isvis cia niekam neidomi. Kazin ka veikia readaktoriai isleidziant tokius straipsnius. "Tikriausiai emigrantas netekes darbo ir grizes i Lietuva" :)))) ne nu nebezinau net kur dingt, galejai parasyt Tikriausiai mano vyras kai p*st negauna eina i plezus cebureku pardavinet

Vytas

Vytas portretas
Absurdas, o ne straipsnis. Visiškas feikas.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių