Quantcast

Policijos pareigūnai dirba mobiliuose postuose bei aktyviai tikrina viešas erdves

  • Teksto dydis:

Esant ypatingai padėčiai policijos pareigūnai ir toliau dirba postuose, kuriuose kontroliuoja automobilių srautus, taip pat daugiau dėmesio skiria ir viešųjų vietų kontrolei, siekiant suvaldyti asmenų būriavimasi dėl galimų taisyklių nesilaikymo.

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša mobilių postų kontrolės rezultatus nuo sausio 6 d. iki sausio 11 d.:

Tauragės miesto postuose patikrinta transporto priemonių – 2 768; vairuotojų, kurių paprašyta apsisukti ir grįžti į jų gyvenamąsias vietas – 8; vairuotojai, kurie neišleisti iš gyvenamosios vietos – 8; nustatyta 14 pažeidimų.

Šilutės miesto postuose patikrinta transporto priemonių – 3 731; nepraleista 17 automobilių; neišleisti iš gyvenamosios vietos – 1; nustatyta 10 pažeidimų.

Pagėgių savivaldybėje patikrinta transporto priemonių - 901; nepraleista 6; vairuotojai, kurie neišleisti iš gyvenamosios vietos – 8. Nustatyti 7 pažeidimai.

Šilalės miesto postuose patikrinta transporto priemonių – 1 585; nepraleista 13; nustatyti 7 pažeidimai.

Savaitgalį policijos pareigūnai aktyviai tikrino ir viešas erdves, nes buvo pastebima, kad daugybė žmonių kartu su vaikais rinkosi į viešas erdves pasimėgauti žiemos malonumais. Buvo stengiamasi užtikrinti, kad žmonės nesibūriuotų, dėvėtų apsaugines kaukes ir laikytųsi saugaus atstumo. Patikrinimo metu pažeidimų nefiksuota.

Primename, kad judėjimas tarp savivaldybių be pateisinamos priežasties draudžiamas iki sausio 31 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių